• 1

Profitabilan izazov: Ko ostavi telefon i internet na 24 sata, može da zaradi 5 srpskih plata!

Među uređajima koje nije dozvoljeno koristiti se ne nalazi mikrotalasna ili lift, ali se podrazumevaju telefoni, tableti, pametni satovi, televizori, kompjuteri, gejming koznole...

  • 1

Teško je danas zamisliti život bez pametnih telefona. Međutim, kako bi to zaista izgledalo na 24 sata?

Jedan ceo dan bez društvenih mreža, imejlova i video igara ili vesti. Jedna kompanija je spremna da vam plati 2.400 dolara da to i uradite!

Kompanija koja se bavi testiranjem proizvoda i usluga koji "dom čine pametnijim" - Reviews.org, održava "Digital Detox Challenge", u kome će srećni učesnici biti plaćeni 2.400 dolara da provedu 24 sata bez ikakve tehnologije.

Oni koji se prijave, dobiće određeno mesto, kao što je sef, gde će svu svoju tehonlogiju moći da ostave na 24 sata. Prethodno će odabrati dan koji im najviše odgovara u toku nedelje, da bi mogli da sprovedu svoj izazov bez ekrana, prenosi PC Press.

Tehnologija koja nije dozvoljena ne uključuje mikrotalasnu rernu, ali podrazumeva telefone, tablete, pametne satove, TV, gejming koznole, kompjutere, laptopove ili bilo kakve druge pametne uređeje u kući.

Na kraju izazova, učesnici će priložiti svoje "screen time" (vreme provedeno ispred ekrana), izveštaje sa telefona kako bi dokazali da ih nisu koristili u toku jednog dana.

Izazovi se održavaju u Americi i u Australiji, a u njima mogu da učestvuju svi stariji 18 godina, a može da učestvuje svako ko je već umoran od posla, besomučnog pretraživanja interneta, gledanja serija unedogled ili igranja video igara bez prestanka.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanac

    Za te apre bih izdržao ne 24 časa, 24 dana ako treba...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima