≫ 

Najpoznatija NFT kolekcija dobija svoju trilogiju filmova: Serijal posvećen "degenima" i ulazak u mejnstrim

Degeni stižu u Holivud

  • 0

Da li je moguće da NFT kolekcija postane pravi mejnstrim brend? Bored Ape Yach Club (BAYC) sasvim sigurno pokušava.

Skoro tačno godinu nakon što je popularna kolekcija od 10.000 NFT-ova lansirana, kripto berza Coinbase je saopštila da će upravo ta kolekcija dobiti trilogiju filmova. Prvi će debitovati već u junu i biće povezan sa dugo očekivanim lansiranjem Coinbase-ovog NFT tržišta.

Filmski serijal, u produkciji Coinbase-a, nosi naziv "The Degen Trilogy". U kripto slengu, “degenom” se često odmilice opisuje neko ko kupuje kriptovalute ili NFT-ove bez ikakvog smislenog istraživanja o tome šta zapravo kupuje.

Prvi deo trilogije će debitovati na NFT NYC, NFT konvenciji koja se održava u Njujorku svake godine, između 20. juna i 23. juna.

“Imamo neverovatnu grupu reditelja, pisaca i animatora iza ovog filma”, kaže Coinbase na veb stranici filma.

“Još ne možemo da vam kažemo ko su, ali upoznati ste sa njihovim radom.”

Vlasnici Bored Ape Yacht Club NFT-ova moći će da pošalju svoje majmune na audiciju za filmove. Svaki NFT ima različite osobine i modne dodatke, a Coinbase traži od vlasnika NFT-ova da kreiraju pozadinsku priču za njihov lik koji će se potencijalno pojaviti u filmovima.

Nedavno je NFT kolekcija objavila trejler za "Otherside", odnosno predstojeći virtuelni svet na kojem ova NFT kolekcija takođe radi, i koji bi trebalo da se nađe u metaverzumu. Ipak, još uvek nije jasno kako će sve ovo biti povezano sa trilogijom filmova.

Kreiran od strane Yuga Labs, BAYC je postao najveća svetska NFT kolekcija. Inicijalno lansirani za oko 250 dolara po komadu, Bored Ape NFT-ovi su sada nedostižni za manje od 300.000 dolara.

Ovo je do sada najveći signal da relativna novina kao što je NFT, po svemu sudeći, može da postane mejnstrim.

Video: Parfimer iz Čakovca izrudario prvi Bitcoin parfem u svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA