≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakerberg: "Mask je neozbiljan u vezi naše borbe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Fokusiraću se na borbu s ljudima koji to ozbiljno shvataju'', rekao je Zakerberg

  • 0
Mark Zakerberg, Ilon Mask Foto: Tanjug/AP

Vlasnik kompanije Meta Mark Zakerberg ocenio je da je vlasnik kompanije X, Ilon Mask, neozbiljan u vezi sa njihovom potencijalnom borbom u kavezu i poručio da je ''vreme da se produži dalje'' od te priče.

''Možemo se složiti da je Ilon neozbiljan i da je vreme da produžimo dalje od ove priče. Ponudio sam konkretan meč. Šef Ulitmejt fajt federacije (UFC) Dejna Vajt ponudio je da to bude legalna borba u dobrotvorne svrhe. Ilon neće da ponudi datum, zatim je rekao da mu je potreban operacija, a sada traži da odradi trening u mom dvorištu umesto borbe'', rekao je Zakerberg.

Gardijan podseća da je Mask u junu tvitovao da je ''spreman za borbu u kavezu'', a da je Zakerberg na to odgovorio sa porukom ''pošalji mi lokaciju''.

''Ako se Ilon uozbilji u vezi sa datumom i zvaničnom borbom, zna kako da me nađe. U suprotnom, treba da produžimo dalje. Fokusiraću se na borbu s ljudima koji to ozbiljno shvataju'', rekao je Zakerberg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA