Nova opcija GoPro aplikacije automatski će od vaših snimaka napraviti pravo remek delo (VIDEO)

Nova aplikacija iz kompanije GoPro preuzima snimke iz vaše kamere i automatski kreira fantastične video-zapise

  • 0

Deljenje vrhunskih iskustava sad je potpuno jednostavno uz QuikStories – novu funkcionalnost aplikacije GoPro koja automatski preuzima snimke sa kamere HERO5 i na vašem telefonu stvara video zapise spremne za deljenje. QuikStories su obrađeni, deljivi video zapisi sa prilagodljivim muzičkim podlogama, filterima i efektima.

GOPRO PREDSTAVIO SVOG PRVOG DRONA: Pogledajte šta ćete moći da uradite sa njim!

- QuikStories je naš najveći iskorak još od osnivanja kompanije GoPro i predstavljanja prvih modela kamera - kaže osnivač i CEO kompanije GoPro, Nikolas Vudman. “QuikStories je najjednostavnije i najbrže rešenje za izradu priče o kojem su naši korisnici sanjali godinama. Ovo je naš najveći korak unapred do sada.“

Izrada video zapisa QuikStory je jednostavna koliko i povezivanje kamere HERO5 s vašim telefonom i pokretanje aplikacije GoPro. Nakon toga se samo opustite, jer aplikacija automatski prebacuje vaše najnovije snimke u telefon i stvara uzbudljiv video.

Foto: Promo

Editovanje video zapisa QuikStory takođe je jednostavno. Dodajte tekst, efekte usporenih pokreta ili brzine, prilagodite ukupno trajanje video zapisa i još mnogo toga. Osim toga, svaki snimak sa vašeg telefona možete dodati u QuikStory.

Funkcionalnost QuikStories dostupna je odmah za korisnike kamera HERO5 Black i HERO5 Session.

Foto: Promo

Preuzmite novu GoPro aplikaciju sa App Store ili Google Play marketa.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA