Samsung novim Galaxy S8 telefonom oborio rekorde: Za manje od tri meseca prodao više od 20 miliona smartfona (VIDEO)

Prema navodima istraživačke kompanije Strategy Analytics, južnokorejski gigant je ovu cifru dostigao do jula

  • 7

Kompanija Samsung uspela je da isporuči 20 miliona primeraka Galaxy S8 i S8 Plus telefona.

Žestok udarac Apple-u: Otkriveno kako će izgledati novi Samsungov telefon!

Prema navodima istraživačke kompanije Strategy Analytics, južnokorejski gigant je ovu cifru dostigao do jula, piše "GSM Arena".

Istraživačka kompanija ističe da je isporuka S8 telefona na dnevnom nivou iznosila oko 278.800 jedinica, od 21. aprila kada su se pojavili. To znači da je Samsung isporučio 19,8 miliona telefona u periodu april-jun.

Prošlog meseca su se pojavili izveštaji da usporava prodaja Galaxy S8 telefona, ali je Samsung brzo negirao ove navode, uz informaciju da je prodaja za 15 odsto veća od onoga što su rezultati pokazivali za prethodne modele.

Takođe, tokom konferencije u Julu, Samsung je objavio da je prodaja Galaxy S8 modela duplo bolja od one koju je imao S7 na nekim tržištima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kunda

    5. avgust 2017 | 12:09

    Naj bolji

  • Ja

    6. avgust 2017 | 08:59

    Šminkeraj od telefona. Milion stvari koje ničemu ne služe. U stvari, telefon i nije loš. Ali android je ono što ga čini igračkom. Zamenio sam moj iPhone 7 za osmicu samo zbog izgleda i odmah se pokajao. Ko je jednom koristio iPhone zna o čemu pričam. iOS je ono što vredi svaki evro koji se za iPhone plati.

  • Realista

    6. avgust 2017 | 10:25

    Imao S4 pa S5, koristio kratko s6 edge a sada Huawei Mate 9 i mogu reći da je Samsung dobar ali svako malo neko seckanje pa blokiranja pri osnovnim operacijama dok Huawei radi bez problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA