≫ 

Želeo je da zabeleži svoje nezaboravno putovanje Go Pro kamerom, ali je zbog ove greške sve vreme snimao samo sebe (VIDEO)

Nova tehnologija zna da bude veoma komplikovana za upotrebu

  • 6

Za one koji su odrastali u doba pre pametnih telefona, interneta i društvenih mreža upotreba novih uređaja može da bude zastrašujuća i teška.

Zbog toga je za svaku pohvalu i ponos kada se neko stariji odluči da se oproba u korišćenju nekih uređaja koji su nama laki za razumnu upotrebu. Morate da osetite bar malo žaljenje za ovog starijeg gospodina koji je na svom putovanju u Holandiju koristio GoPro ali pogrešno okrenut.

Morate da pokažete starijima kako se koristi svaki od uređaja koji se nađe ovih dana na tržištu, a koji oni žele da koriste. Samo tako neće im se desiti greška pa da ceo njihov put bude selfi snimak umesto da zabeleže sve lepote koje vide na tom putovanju.

Hauard je tako ostao bez snimka predela koje je obilazio, ali zato ima neverovatan snimak sebe kako uživa u svemu što ga okružuje.

(Telegraf.rs/unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA