Istrljala sam VAGINU ljutom papričicom, pa je moj muž na sve to stavio VAZELIN! Bilo je to jedno VATRENO iskustvo

Kaže se da je dobro začiniti stvari u spavaćoj sobi. Ali, ova žena je to shvatila bukvalno...

  • 11

Jadna žena je osetila vatru u sebi na potpuno nov i neverovatan način. Nesrećnim slučajem, ulje ljute papričice je počelo da se širi njenom vaginom.

Čim je ušao u mene, počela sam da cičim i vrištim! A onda je ZAMIRISALO nešto neverovatno

Žena, koja je u tom momentu bila trudna 34 nedelje, doživela je neverovatno iskustvo, zbog čega je ni manje ni više završila u bolnici, piše Daily Mail.

Naime, ona je želela da ubere ljute papričice za svog muža i da mu tako pripremi što ukusniji obrok, kakav on voli.

Uradila je ono što je htela, ali ne samo to.

Dok je brala paprike, iznenada je kinula. Svesna toga da joj je već neko vreme osetljiva bešika zbog trudnoće, otrčala je pravo u kupatilo.

Posle svega par sekundi, sa WC šolje se čuo neverovatan vrisak. Ljutinu je nakon male nužde, putem toalet papira, nekako uspela da prenese na svoju vaginu.

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Posle urlika koji je ova nesrećna žena ispustila, njen suprug se stvorio u toaletu brzinom svetlosti. Morao je nešto da učini kako bi pomogao svojoj trudnoj ženi. Ono što mu je palo na pamet je - vazelin!


Bez razmišljanja, žena ga je namazala po intimnoj regiji, a tek onda su počele muke. Kako se vazelin topio, zapravo je postajao pravo čili ulje. Bolovi su postali nesnosni.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Obrisala sam se posle odlaska u toalet i završila u bolnici. Kakav blam - napisala je na fejsbuku.

- Videla sam sve zvezde ovog sveta. Toliko peče. Vrištala sam i molila muža da mi bilo kako pomogne samo da prestane ovo ludilo. Dao mi je vazelin, ali to je bukvalno bilo dodavanje ulja na vatru. Ležala sam u bolovima i nije bilo druge, nego da odem u bolnicu. A, tamo! Gorela sam potpuno, što od papričice, što od stida. Naravno, pali su i komentari na naš račun. Čulo se odnekle: "U redu, u porodilište je stigla večera- meso u čili sosu!". Da sam mogla, vrištala bih i glasnije - stoji u njenom statusu.

Pogledajte koju stranu mozga koristite i biće vam jasni vaši postupci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA