≫ 

VELIČANSTVENA NOĆ MUZIKE POD ZVEZDANIM NEBOM: Prvi put u Beogradu koncert filharmonije na otvorenom

Po uzoru na slične muzičke događaje u najvećim svetskim metropolama i Beograd sada dobija svoj koncert filharmonijskog orkestra na otvorenom, i to potpuno besplatno

  • 1

Letnja kulturna ponuda prestonice bogatija je za još jednu notu, ali lepšu, svetsku i originalnu - Noć muzike.

Po uzoru na slične muzičke događaje u najvećim svetskim metropolama i Beograd sada dobija svoj koncert filharmonijskog orkestra na otvorenom, i to potpuno besplatno.

Noć muzike zakazana je za 26. avgust u 20.30 časova pod zvezdanim nebom stadiona Tašmajdan, kada će 80 mladih, vrhunskih izvođača Regionalne dečje filharmonije dočarati svim posetiocima kako zvuči pravi muzički spektakl.

Na repertoaru koncerta naći će se aranžmani nezaboravnih kompozicija iz poznatih filmskih ostvarenja poput „Lovca na jelene“, „Ratova zvezda”, „Rokija”, „Pirata sa Kariba”...a očaravajuća energija mladih muzičara iz celog regiona na originalan način upoznaće posetioce sa svetom klasične muzike.

Krajem avgusta Beograd će još jednom dokazati da je metropola sa istančanim ukusom, zato ne propustite priliku da potpuno uživate u svakoj noti i osetite snagu dobrog ukusa i pravih vrednosti. Ulaz na spektakl je besplatan.

Hvala što ćete doći!

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lana

    11. avgust 2016 | 16:12

    Blago svima koji su blizu pa mogu da uživaju u ovom koncertu ! Divno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA