ZARADILA POLA MILIONA DINARA NA PREVARU: Službenica registrovala vozila bez tehničkog pregleda

Kako se navodi u izveštaju službenica se duže vreme služila mahinacijama i od građana koji su dolazili da registruju vozila uzimala novac za registraciju istih bez ikakvih prethodnij pregleda

  • 10

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci podnelo je krivičnu prijavu protiv vlasnice jedne tamošnje agencije, osumnjičene za krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave.

KAO DA SU DEVEDESETE: Srpski carinici našli 17.000 paklica cigareta kod Bugarina!

Kako se navodi u izveštaju, službenica se duže vreme služila mahinacijama i od građana koji su dolazili da registruju vozila uzimala novac za registraciju istih bez ikakvih prethodnih pregleda.

Ona se tereti da je registrovala ukupno 85 vozila falsifikujući registracione listove. Oko 60 građana iz ove opštine registrovalo je vozilo preko ove službenice koja im je uzimala novac.

Sumnja se da je tako pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 415.000 dinara.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    28. novembar 2016 | 21:02

    Pola miliona dinara!!! Koliko smo siromasni kada je vest da je neko napravio prevaru za 4000 evra(prosecna plata zapadnoevropskih zemalja mesecno) Tuga

  • Radoslav

    28. novembar 2016 | 21:47

    A sta ce nama te agencije ? nekad u jednom gradu bio je samo auto moto i svi su tu registrovali vozila a sad na svako cose pise vrsimo tehnicki pregled vozila samo nisu napisali tehnicki pregled vozila bez doterivanje vozila na pregled ,samo plati i lomi glavu kako znas.

  • Ivan

    29. novembar 2016 | 04:40

    80% automobila u Srbiji u bilo kojoj Eu drzavi nebi moglo da prodje tehnicki pregled zbog kvarova i stavljanja rumunskih turskih delova kakv teh.pregled!i treba napraviti jednu instituciju za registrovanje vozila primer Svajcarske gde vozilo registrujete za pola sata sa sve osiguranjem a tehnicki dolazi nakon njihovog poziva i zakazivanja i kraj price

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA