Opet policijska brutalnost u SAD: Građanin pretučen jer je nepropisno prelazio ulicu?! (VIDEO)

U hapšenju Kaina učestvovalo je šest pripadnika policije Sakramenta

  • 16

Policija Sakramenta pokrenula je istragu u vezi učešća njihovog pripadnika u prebijanju i obaranja na zemlju Afroamerikanca, a sve zbog toga što je nepropisno prelazio ulicu.

Horor u Sakramentu: Tela dvoje dece pronađena u kući pored još dva leša (FOTO)

Na video snimku objavljenom u ponedeljak, vidi se kako se osoba identifikovana kao Nendi Kain Junior prelazi raskrsnicu, kada počinje sukob sa policajcem.

Situacija je potom brzo eskalirala.

Policajac je nesrećnog čoveka oborio na zemlju i nekolkiko puta ga udario pesnicama u glavu i po telu. Zatim je pozvao i pojačanje.

U hapšenju Kaina učestvovalo je šest pripadnika policije Sakramenta.

- Kain je optužen za odupiranje hapšenju, ali su ti navodi povučeni, a on je pušten na slobodu - rekli su iz policije.

Crna boja kože je i ranije bila problem prilikom susreta pojedinih članova policije i stanovnika Sakramenta, te je Kain, kako je istakao, posumnjao da će završiti kao Trajvon Martin, sa metkom u potiljku.

Video pogledajte ovde:

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Nbcnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .......

    12. april 2017 | 18:33

    Neznate vi panduri u americi imaju veca ovlascenja nego u nasoj zemlji,ovde pandur treba da te moli da vezes pojas,da prelazis na pesacki prelaz itd.To da je i kod nas bili bi smo drukaciji i po pitanju ponasanja na ulici

  • ROBIN HUD

    12. april 2017 | 23:02

    ja vece idiote od AMERIKANACA NISAM NI VIDEO NI CUO...KOMPLETNO LUDA NACIJA I NIKADAA MI NECE BITIJASNO ZASTO SE NAROD I DALJE LOZI PO SVETU NA TU ZEMLJU....CRNCI IMAJU GORI STATUS OD STOKE I LATINI..POMAZIS DETE NA ULICI OPTUZE TE DA SI PEDOFIL, DRZAVA JE PREUZELA ULOGU RODITELJA NA NAJGORI MOGUCI NACIN...NJIHOVI FILMOVI SU TAKAV KIC SA GLUPOSTIMA KOJE REALNO NISU ZA UZRAST PREKO 15 GOD A PUNE BIOSKOPE...LUDACI NA KVADRAT...ALI OZBILJNI LUDACI

  • Z

    13. april 2017 | 02:04

    Nije pretucen zato sto je nepropisno prelazio ulicu,nego zbog toga sto je demonstrativno skinuo jaknu pred policajcem polazujuci silu...ne znam zasto crnci uvek misle da se svet prema njima treba ophoditi posebno samo zbog toga sto im je drugacija boja koze...naravno da je zasluzio batine za takvo ponasanje prema sluzbenom licu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA