Zelenaš raznet bombom u Prnjavoru zapravo je moler: Leteo je 20 metara, evo svih jezivih detalja

Komšije i poznanici stradalog kažu da je bio dobar čovek, iako je bio u zatvoru zbog pokušaja ubistva

  • 6

S.T. (50), moler iz Mačvanskog Prnjavora kod Šapca, ubijen je juče ujutru u stravičnoj eksploziji bombe podmetnute pod njegov kombi! Jeziva detonacijaodjeknula je oko 8.15, malo pošto je čovek seo u "pikapa", krenuvši da se nađe sa nekim prijateljem. On je pošao sa parkinga ispred svoje kuće, piše Informer.

JOŠ SE TRESEM, BIO JE SAV KRVAV: Žena koja je videla eksploziju automobila u Prnjavoru ne može da dođe k sebi

Stravični detalji smrti zelenaša kod Šapca - evo kako mu je raznet auto

Ko je čovek koji je raznet u eksploziji u Prnjavoru: U pitanju je jedan od najpoznatijih zelenaša

Prema rečima očevidaca, stradali je skrenuo iz sokaka gde živi na glavni put, a posle 500 metara odjeknula je eksplozija. Prasak se čuo kilometrima okolo, a pravo je čudo, smatraju svi, što osim žrtve kojoj je podmetnuta bomba bila namenjena. Vozilo je odletelo u vazduh pored jedne kuće koja je u fazi renoviranja, samo nekoliko trenutaka pošto su se radnici ppeli na krov.

- Ti radnici su sve videli. Rekli su da se cela kuća zatresla kad je puklo, jedva su ostali na nogama. Policija je blokirala ceo kraj posle incidenta, pa su radnici praktično ostali zarobljeni na krovu - ispričao je medijima jedan očevidac.

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

Komšije i poznanici stradalog kažu da je bio dobar čovek, iako je bio u zatvoru zbog pokušaja ubistva. On je 2012. godine osuđen za pokušaj ubistva komšije, kome je 2002. pucao u noge i stomak, nakon čega je pobegao u Nemačku. Od posledica ranjavanja, komšija je ostao invalid. S.T. je uhapšen u Nemačkoj 2012. i isporučen Srbiji, gde je osuđen i bio je u zatvoru do 2015. godine.

- Da se bavio kriminalom, sigurno ne bi radio kao moler. Tog jutra je krenuo po prijatelja, da odrade neki moleraj u Šapcu. A to što je ležao u zatvoru, bilo je bezveze. Zakačio se sa nekim komšijom... - ispričao je jedan Prnjavorčanin.

Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll Foto-ilustracija: Tanjug/Dimitrije Goll

Motivi za stravično ubistvo se utvršuju, ali je sasvim izvesno da su u pitanju neki neraščišćeni računi.

Inačle, žrtva je prošlog februara primljen u bolnicu sa ranom od metka na nozi, a tom prilikom je rekao da ga je upucao nepoznati mladić sa fantomkom. Ustanovljeno je da je sam sebi naneo povrede i izmislio da je napadnut, a nikada nij ustanovljeno zašto je to uradio.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA