ZAPLENA: Carinici pronašli tečni kokain u pošiljci suvog voća iz Perua

Carinici su ustanovili da su se zajedno sa suvim voćem, koje je bilo upakovano u kesice, nalazile i kuglice bez mirisa uvaljane u susam, koje su korišćene kao plastični kontejner za kokain

  • 6

Carinici su kontrolom pošiljke pristigle u Poštu Beograd iz Perua, otkrili veću količinu kokaina u tečnom stanju skrivenog u 126 plastičnih loptica kamufliranih u suvo voće, saopšteno je iz Uprave carina.

Na adresnici paketa, kao primalac je naveden državljanin Srbije, a prema pratećim dokumentima trebalo je da sadrži pet kilograma suvog voća.

- Kako je pošiljka pristigla iz visoko rizične zemlje kada je u pitanju trgovina narkoticima, izdvojena je za detaljnu kontrolu - navodi se u saopštenju.

Carinici su, tokom detaljnog pregleda ustanovili da su se zajedno sa suvim voćem, koje je bilo fabrički upakovano u kesice, nalazile i kuglice bez mirisa uvaljane u susam, koje su korišćene kao plastični kontejner za kokain. U paketu se nalazilo ukupno 126 kuglica ispunjenih drogom. Nakon detaljnog veštačenja biće poznati detalji u vezi sa količinom i čistoćom otkrivenog narkotika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    4. januar 2014 | 23:47

    Cestitam svojim kolegama koji uz pomoc stapa i kanapa uspevaju da doskoce mastovitim krijumcarima narkotika. Ti carinici verovali vi ili ne imaju plate ne vece od 30.000 hiljada dinara. Bravo! Treba ih nagraditi.

  • ladaN

    4. januar 2014 | 22:49

    Gde ima to treba mi za elektronske cigare

  • Koment

    5. januar 2014 | 12:08

    Samo 30 hiljada? To objasnjava zasto stalno nestaju posiljke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA