OSMI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: Još samo jedan dan do velike zabave na pijaci Kalenić

I ovog puta "Beogradski Noćni Market" misli i na najmlađe sugrađane, pored prodaje dečijih igračaka, garderobe i slatkiša, biće organizovan dečiji kutak gde će se održati čak tri radionice

  • 0

Svi koji vole neponovljivu atmosferu, kupovinu, druženje, dobru muziku, kulinarske specijalitete pozvani su da dođu na "Beogradski Noćni Market" pod sloganom "Letnje šeme" u petak, 14. jula 2017. godine u 21 h na pijaci "Kalenić".

Prisutnima će se obratiti: Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i Mihajlo Stevanović, predstavnik Rakia Bara.

U organizaciji JKP "Gradske pijace" i "Redesign" d.o.o., na pijaci "Kalenić" od 18 do 24 časa, posetioci marketa moći će da obiđu preko 180 izlagača i odaberu nešto iz bogate ponude "šampiona pijaca", restorana, barova, mladih dizajnera i umetnika, specijalno i na originalan način upakovanih za ovu priliku.

Foto: Promo

I ovog puta "Beogradski Noćni Market" misli i na najmlađe sugrađane, pored prodaje dečijih igračaka, garderobe i slatkiša, biće organizovan dečiji kutak gde će se održati čak tri radionice.

Najmlađi posetioci uživaće u unikatnim kućicama od drveta, slikaće neobičnim tehnikama i praviće ukrase od papira. Na sve popularnijoj manifestaciji, koju je do sada posetio veliki broj sugrađana i turista, atmosferu pod otvorenim nebom svojim nastupom i pozitivnom energijom upotpuniće grupa "Đura i mornari" kao i muzika poznatih di-džejeva. Omiljenoj pijačnoj manifestaciji podršku pružaju Grad Beograd i Turistička organizacija Beograd.

Foto: Promo

Ulaz je slobodan!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA