Važna vest za sve korisnike GSP: Promene kod nepersonalizovanih "bus plus" kartica

Iz Sekretarijata za javni prevoz navode da se ova informacija odnosi samo na sugrađane sa nepersonalizovanim "bus plus" kartama

  • 0

Putnike, koji do Barajeva, Mladenovca, Sopota ili Lazarevca od izmeštanja "Lastine" stanice, kreću sa BAS stanice, juče je zabrinula informacija da bi od 1. avgusta za ulazak na peron mogli da plaćaju dodatnih 800 dinara na mesečnom nivou, prenose Novosti.

Zašto na Vidikovcu 2 meseca rade jednu stanicu koja trenutno ovako izgleda, a nema više ni radnika? (FOTO)

Iz Sekretarijata za javni prevoz navode da se ova informacija odnosi samo na sugrađane sa nepersonalizovanim "bus plus" kartama, a da će vlasnici mesečnih karata i dalje na peron ulaziti besplatno.

Kako stoji u obaveštenju, koje je okačeno na BAS stanici, sugrađani za nepersonalizovanim "bus plus" karticama, kao i sa mesečnim personalizovanim kartama za prevoz u međumesnom saobraćaju, od 1. avgusta će prilikom ulaska na peron morati da pokažu legitimaciju za mesečnu peronsku kartu, kao i mesečnu peronsku kartu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- To znači da će oni koji samo povremeno putuju na ovim relacijama, umesto pojedinačnih peronskih od 180 dinara, ubuduće moći da izvade mesečnu peronsku po ceni od 800 dinara.

- Ovu mesečnu moći će da kupe oni koji imaju nepersonalizovane "bus plus" karte, a koji povremeno putuju do prigradskih naselja kako ne bi morali stalno da plaćaju pojedinačnu peronsku.

- Putnici koji imaju mesečne odnosno personalizovane karte za međumesni prevoz, i dalje će na peron ulaziti- - kažu iz Sekretarijata za javni prevoz.

Povlastica se izdaje na šalterima 12 i 32, a osim osnovnih podataka, od putnika se traži da dostave i fotografiju.

Pozivamo putnike da na vreme izvade legitimacije da se ne bi stvarala gužva - stoji u obaveštenju.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA