≫ 

Sređivanje dvorišta vrtića "Zmajčić" na Zvezdari (FOTO)

Mali je tom prilikom poručio da se na ovaj način šalje najbolja poruka koja poziva na saradnju i brigu o najosetljivijim kategorijama stanovništva

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali učestvovao je danas, povodom Svetskog dana filantropije, u uređivanju dvorišta nedavno završenog vrtića "Zmajčić” u Denkovoj bašti na opštini Zvezdara

Siniša Mali: Profesionalni upravnici su velika pomoć u sređivanju stambenih zgrada u Beogradu (FOTO)

Zajedno sa gradonačelnikom, u akciji su učestvovali i načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić, te sekretari – za informisanje Mirjana Pavičić, za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak, za privredu Milinko Veličković, za imovinske i pravne poslove Slavica Savičić, za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, za finansije Jelena Tanasković, kao i v. d. sekretara za poslove komunalne policije Nikola Ristić, direktor JKP "Zelenilo – Beograd” Slobodan Stanojević i predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović.

Foto: Beoinfo

Mali je tom prilikom poručio da se na ovaj način šalje najbolja poruka koja poziva na saradnju i brigu o najosetljivijim kategorijama stanovništva.

Foto: Beoinfo

- Danas je Svetski dan filantropije i želeli smo da ga obeležimo nekom humanom aktivnošću. Izbor je pao na sređivanje dvorišta nedavno završenog vrtića "Zmajčić” u Denkovoj bašti. Ovo je osmi vrtić koji će biti otvoren u poslednje tri godine, a očekujemo da zvanično počne sa radom za desetak danas - rekao je gradonačelnik.

Svi radovi na izgradnji vrtića "Zmajčić” su završeni, izuzev dvorišta, tako da ćemo srediti ogradu, očistiti dvorište i ofarbati klupe, naveo je Mali.

Foto: Beoinfo

- Želimo da ubrzamo proces otvaranja kako bi mališani što pre mogli da krenu u vrtić. Danas treba da pokažemo koliko brinemo o najmlađima, najstarijima i onima kojima je potrebna pomoć. Ova vrsta brige pokazuje koliko smo bogati, a bogati smo upravo onoliko koliko pomažemo ljudima koji spadaju u pomenute kategorije - zaključio je gradonačelnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA