Kacige za motoriste u akciji "SIGURNO JE BEZBEDNO" (FOTO)

Opština Voždovac je danas motoristima poklonila 45 kaciga sa priborom za motocikliste u okviru akcije „Sigurno je bezbedno“, koju sprovodi već drugu godinu sa ciljem povećanja bezbednosti učesnika u saobraćaju

  • 5

Kacige je na platou ispred Opštine podelio predsednik Aleksandar Savić, zajedno sa v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Jasminom Milošević i članom Veća opštine zaduženim za saobraćaj Reljom Ognjenovićem.

- Tokom prošle godine u okviru akcije Sigurno je bezbedno podelili smo pakete prve pomoći za vozače, fluorescentne prsluke, rotacione lampe i svetlosnu signalizaciju za traktoriste iz podavalskih naselja. Voždovačkim roditeljima uručili smo na poklon sedišta za bebe, a zaposlenima u DZ „Voždovac“ i PS „Voždovac“ blutut slušalice“ - rekao je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

Foto: Opstina Vozdovac

- Želim da pohvalim rukovodstvo opštine Voždovac kao i lokalni Savet za bezbednost koji zbog brojnih i kvalitetnih aktivnosti spada u najbolji Savet u Srbiji. Ovo je još jedan vid brige Opštine prema građanima, kao što bih istakla i prošlogodišnju aktivnost kada je za 1700 prvaka održana predstava „Pažljivkova pravila u saobraćaju“, - istakla je Jasmina Milošević i dodala:

Budući da su motoristi ranjiva kategarija učesnika u saobraćaju ova podela kaciga i kompleta potvrđuje slogan kaciga glavu čuva. I ubuduće ćemo imate brojne aktvnosti sa svim učesnicima saobraćaja na Voždovcu.

Foto: Opstina Vozdovac

- U narednoj godini veću pažnju dobiće naši biciklisti. Radimo i biciklističke staze svuda po gradu, a zbog velikog interesovanja građana ponovo ćemo sprovesti akciju podele auto sedišta za bebe i kaciga za motocikliste - rekao je Relja Ognjenović.

Opština ovom akcijom želi da skrene pažnju na neophodnost korišćenja zaštitne opreme vozača u saobraćaju, a sve u cilju da Voždovac postane sigurnije i bezbednije mesto za život, dodao je Savić.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny

    7. septembar 2017 | 19:47

    Pa da za Beograd ima se moze se

  • Djole

    7. septembar 2017 | 18:37

    Bas lepo...savesni odvoje par stotina evra da kupe sebi opremu, a ovi ostali koji krse zakon bivaju nagradjeni. Kakvu poruku saljemo narodu? Isplati se krsiti zskon a ko je savestan i placa sve sto treba ispada budala. Da se ja pitam, kazna za nenosenje opreme bi bila 300 evra i onda moze kaciga gratis...kad tu istu kaznu plati

  • Maxa

    8. septembar 2017 | 11:17

    Bravo boki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA