GSP ODREAGOVAO: Vozač koji je nasrnuo na putnicu dobio OTKAZ (VIDEO)

JKP GSP „Beograd“ je istražio incident koji se desio u vozilu na liniji 56, na okretnici Petlovo brdo

  • 73

Rešena je misterija sukoba koji se pre dva dana dogodio na okretnici autobusa 56 na Petlovom brdu.

Beograđanku napao vozač autobusa 56! Došao si bre ovde iz piz.e materine da voziš - nakon uvreda ju je oborio i udarao pesnicama? (VIDEO)

- JKP GSP „Beograd“ je istražio incident koji se desio u vozilu na liniji 56, na okretnici Petlovo brdo. Uprkos veoma agresivnom i nedoličnom ponašanju putnice i njenim fizičkim nasrtajima na praznu vozačku kabinu, uvidom u video zapis iz vozila ustanovljeno je da je vozač autobusa preterano, neprofesionalno i neprihvatljivo reagovao. Na snimku se jasno vidi da je vozač, vidno iziritiran uvredama i histerijom, putnicu snažno odgurnuo iz vozila, tako da je pala na trotoar - saopštili su iz GSP “Beograd”.

Nadležne službe odmah su reagovale, javlja "Blic".

- Pravilnikom o obavezama saobraćajnog osoblja vozačima je strogo zabranjen verbalni i fizički konflikt, kako sa putnicima, tako i sa ostalim učesnicima u saobraćaju.

- Nažalost, naš kolega je, umesto da zbog neprimerenog ponašanja putnice obavesti Dispečerski centar i policiju, uzvratio agresijom, te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak i postupak o raskidu radnog ugovora. JKP GSP „Beograd“ se izvinjava svim putnicima zbog doživljenih neprijatnosti i zahvaljuje se za strpljenje i uvažavanje tuđeg rada.

- Svi moramo imati na umu da u uslovima otežanog saobraćaja i redova vožnje, koji se dešavaju što zbog rekonstrukcija, što zbog nezgoda i gužvi, kod svih učesnika u saobraćaju dolazi do pojačane nervoze što može uzrokovati veoma nepredvidive i nepoželjne situacije sa dalekosežnim i tragičnim posledicama - dodali su iz GSP “Beograd”.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    2. novembar 2017 | 15:58

    Donekle mi je žao vozača što je izgubio posao ali sam je za to kriv.O posledicama je trebao misliti dok se silio nad putnicom i poneo kao klasični siledzija koji bi nasiljem da se obračunava sa drugima.

  • kiki miki

    2. novembar 2017 | 14:39

    Tako I treba I policiji treba dati otkaz svima koji izigravaju kauboja u gradu

  • Kalimero

    2. novembar 2017 | 18:18

    A što ovaj nasilnik jednostavno nije kazao i ovoj putnici zašto se ne polazi i kada će? Pa i ponoviti više puta ako treba. Zar je to toliki problem? Niko od putnika nije u to toliko upućen kao on jer to mu je i dužnost da zna. I ako je ona agresivna i bezobrazna nije on morao biti još agresivniji i bezobrazniji. To neko ko je na dužnosti ne sme da radi. I neka je kažnjen jer takvi ne mogu ni živinu na selu prevoziti a kamo li tek ljude u gradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA