≫ 

Ruglo na Novom Beogradu: Na krovu zgrade grade kuću (FOTO)

Šetnjom kroz srpsku prestonicu možete uživati u lepim predelima, ali i potpuno neočekivanim "čardacima ni na nebu, ni na zemlji", jedan od njih je osvanuo u Ulici dr Ivana Ribara

  • 7

Urnebesne nadogradnje po zgradama koje se ni po stilu, a ni po zakonu fizike ne uklapaju u okolinu još uvek možemo videti u Beogradu.

NE, NISTE PIJANI, OVO JE BORČA: Godinama su im stubovi nasred puta, dobro pogledajte ovu ulicu (FOTO)

Najnoviji primer dolazi iz novobeogradskih blokova, tačnije iz Ulice dr Ivana Ribara, gde je na zgradu bukvalno nadograđena kuća.

Šetnjom kroz srpsku prestonicu možete uživati u lepim predelima, ali i potpuno neočekivanim "čardacima ni na nebu, ni na zemlji",  a jedan od njih je upravo ova nadogradnja kuće na zgradi.

Ovo nije jedini slučaj nadogradnje, brojne su urađene u samom centru grada.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bnk72

    3. novembar 2017 | 21:22

    Rusiii

  • Bob

    3. novembar 2017 | 20:10

    Te nadgradjene kuce treba se odmah ukloniti i taj koji je to uradio opasno biti kaznjen apsolutno van zakona.Ako se to hitno ne uradi gnaci da u nasoj drzavi nema zakona ili se ne sprovodi.

  • miami

    3. novembar 2017 | 22:12

    Strasno! Ovo nema ni u Kabulu. Malogradjanstina je postala sinonim za Srbiju. Ovakva izgradnja je eksplodirala od kada je Sapic na celu opstine Novi Beograd I takvi cardaci cesto nisu po Novom Beogradu. Opstina je nadlezna da uklanja ovakvu gradnju. Takodje, gradska vlast malo toga radi na uklanjanju ilegalnih objekata iz predhodnog perioda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA