Vozači u Beogradu preživljavaju pakao kad treba da pređu Stari savski most: Bili smo, uverili se i slikali rupu do rupe (FOTO)

Sveukupnu situaciju dodatno otežava i kiša koja uglavnom "maskira" rupe na putevima

  • 39

Dobar manevar i strpljenje recept je kojeg se ovih dana moraju pridržavati Beograđani za volanom ako žele da sa sva četiri točka stignu na svoju destinaciju. Ako ste krenuli preko Starog savskog mosta, dočekaće vas ne baš tako lep prizor.

Preživeo miniranje iz Drugog svetskog rata, ali se sada ruši i pravi novi: Savski most bi trebalo ovako da izgleda (FOTO)

Naime, vozači preko Tramvajskog mosta usporavaju zbog velikih rupa koje se nalaze tačno nasred puta. Veličina ovih otvora nije zanemarljiva, tako da se, do njihove sanacije i zatvaranja, svim vozačima savetuje dodatni oprez kako ne bi oštetili svoje vozilo, ili pak ostali bez točka.

Sveukupnu situaciju dodatno otežava i kiša koja uglavnom "maskira" rupe na putevima.

Foto: Telegraf

Zima dodatno pogoršava stanje već postojećeg oštećenja kolovoza. Neke od tih rupa su velikih dimenzija i oštrih ivica, pa nailaskom na njih možete oštetiti, ne samo pneumatike, već i ostale delove trapa vozila, čija popravka i zamena može premašiti i cifru od nekoliko stotina evra.

Inače, Savski most je najmanji koji služi za putni saobraćaj u Beogradu, preko njega prelaze i tramvaji što dodatno otežava stvar.

Foto: Telegraf

Kako saznajemo iz gradske uprave, zatvaranja mostova neće biti sve dok se ne završi rekonstrukcija Brankovog. Odmah zatim se popravljaju oštećenja na asfaltnom zastoru Brankovog, kao i tramvajskog mosta.

Foto: Telegraf

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je pregovarački postupak za izradu idejnog projekta Starog savskog mosta.

Foto: Telegraf

Ipak, moraćemo da se naoružamo strpljenjem dok se sve to ne realizuje. Čuvajte vaše automobile, ali i živce.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sadmi je jasno zasto

    8. decembar 2017 | 22:19

    a pa to oni dizu kazne da poprave moooooooooost. Pa što ne kažu?

  • Marko

    8. decembar 2017 | 22:26

    Vrhunac bezobrazluka neradnickog. ko je odgovoran? 10 rupa mogu prosto da popune za dva sta asko hoce a posle neka rekonstruisu detaljno. Kako bi ja tim direktorima smanjio plate.

  • Da oTo treba spreciti sto ga nisu zaradili kazne:-) :-) Zasto

    8. decembar 2017 | 22:25

    To se radi nocu jedna strana pa druge noci druga neznate nista ........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA