Najvažniji gosti na slavi kod predsednika Opštine Voždovac (FOTO) (VIDEO)

Mališani su dali veliki broj predloga šta bi voleli da se uradi na Voždovcu i kako bi oni upravljali Opštinom kada bi bili na mestu predsednika

  • 1

Najvažniji gosti na slavi Opštine Voždovac, koje je ugostio predsednik Aleksandar Savić bili su učenici veronauke OŠ "Veselin Masleša".

Mališani su dali veliki broj predloga šta bi voleli da se uradi na Voždovcu i kako bi oni upravljali Opštinom kada bi bili na mestu predsednika. Oni bi uveli liftove u škole jer su im teške torbe, proširili školsko stepenište, uveli kažnjavanje za bacanje đubreta po ulici, a osmaci bi morali da poštuju mlađe đake i da ih ne guraju na fizičkom. Posebno bi uticali na todaodrasli ponekad budu deca.

Predsednik Savić im se zahvalio i rekao da je dobio mnogo dobrih ideja kako da Voždovac i svi mi budemo još bolji, posebno prema deci koja su naša budućnost.

Foto: Promo/ Opština Voždovac

- Želimo da u sledećoj godini najaviše predloga dobijemo od vas dece kako da se mi odrasli ponašamo prema vama i kako da pomognemo svoj deci da im odrastanje bude zdravije i lepše -rekao je Savić.

Gradska opština Voždovac obeležila je danas svoju krsnu slavu Svetog apostola Andreja Prvozvanog. Svečanost je počela u Hramu Svetog Preobraženja Gospodnjeg svetom liturgijom koju je služio beogradski namesnik protojerej stavrofor Branko Topalović, izaslanik patrijarha, u pratnji sveštenstva hora Hrama.

Foto: Promo/ Opština Voždovac

Brojni građani i gosti, okupili su se kao i svake godine u holu Opštine da isprate obred rezanja slavskog kolača i osvećenje žita, nakon kojeg je otac Branko Topalović preneo blagoslov patrijarha srpskog gospodina Irineja i poželeo srećnu i blagoslovenu krsnu slavu.

Foto: Promo/ Opština Voždovac

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić se zahvalio na blagoslovu čestitavši, u ime Opštine, slavu svim građanima Voždovca uz želju da je provedu u miru i radosti sa svojim najmilijima.

Foto: Promo/ Opština Voždovac

Foto: Promo/ Opština Voždovac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    14. decembar 2017 | 22:35

    Zibim u krnjaci igjoska pozivam da dogje nas presednik opstine palilula da obuce cizme i rukavice na ulici voda pored nade kuce deponija a s druge strane uzas !!@!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA