Najveća žurka u gradu održana sinoć na pijaci Bajloni (FOTO)

Najveća prednovogodišnja žurka pod otvorenim nebom održana je sinoć na pijaci Bajloni. Da je manifestacija postala sastavni deo turističke ponude prestonice, najbolje govori posećenost inostranih i domaćih turista svih generacija

  • 0

U prazničnoj atmosferi predstavilo se preko 200 izlagača, među kojima su bili šampioni pijaca sa raznovrsnom ponudom zimnice, prirodnih sokova, raznih vrsta sireva, kolača, suvog mesa i drugih zimskih đakonija.

Foto: Promo

Kreativni dizajneri i umetnici pobrinuli su se da posetioci ne odu bez poklona za svoje najmilije. Beogradski ugostitelji pripremali su razne specijalitete i tradicionalna novogodišnja pića. Za vrelu atmosferu, i pored niskih temperatura, postarali su se bend Bambolerosi i di-džej Brka.

Foto: Promo

Specijalni gosti novogodišnjeg izdanja Beogradskog noćnog marketa bili su Turistička organizacija Zlatibora, izlagači sa pijace Pale, kao i Turistička organizacija Istočno Sarajevo.

Foto: Promo

Do sada je ukupno održano jedanaest marketa na pijacama „Kalenić“, „Blok 44“, „Zemun“ i „Skadarlija“, a organizatori ove popularne manifestacije, JKP „Gradske pijace“ i „Redesign“ d.o.o, u novoj godini planiraju održavanje Beogradskih noćnih marketa i na lokacijama drugih beogradskih pijaca.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA