Kako će funkcionisati parking u Beogradu tokom predstojećih praznika?

Od srede, 3. januara i od ponedeljka, 8. januara 2018. godinesve po starom

  • 0

Tokom predstojećih praznika u Beogradu se četiri dana neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje, odnosno ono će biti besplatno u zoniranim delovima grada. To, međutim, nije slučaj i sa garažama.

BEOGRADSKI KRALJ PARKIRANJA: Pogledajte koliko milimetara je potrebno da se uglavi auto na nemoguće mesto (FOTO) (VIDEO)

Kako kažu za Telegraf.rs u JKP "Parking servis"parkiranje će biti besplatno prva dva dana u Novoj 2018. godini kao i na dan Božića, 7. januara. Takođe, pošto se 31. decembar pada u nedelju, ni tog dana se parking neće plaćati.

Foto: Parkig servis

- JKP "Parking servis" neće kontrolisati niti naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1, 2. i 7.januara 2018. godine kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7 - navode za Telegraf.rs u "Parking servisu".

Foto: Parking servis

Sa druge strane, sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i služba za prenos vozila.

- Od srede, 3. januara i od ponedeljka, 8. januara 2018. godine, naplata parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri radiće po uobičajenom radnom vremenu - kažu u P"Parking servisu".

Daljinac

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA