Uskoro otvaranje velelepnog hotela Hilton: Od srede javna garaža na Slaviji (FOTO)

Glavni ulaz i izlaz iz garaže nalaziće se u ulici Kralja Milutina, dok će ulaz za naplatno mesto u pasažu biti iz ulice Kralja Milana

  • 0

U samom centru Beograda, u okviru hotela Hilton čije je otvaranje zakazano za Mart 2018. godine, u sredu 27.12. biće otvorena i nova javna garaža raspoređena na četiri podzemne etaže sa 282 parking mesta.

Glavni ulaz i izlaz iz garaže nalaziće se u ulici Kralja Milutina, dok će ulaz za naplatno mesto u pasažu biti iz ulice Kralja Milana. Nova savremena garaža prilagođena je evropskim standardima, pa će se na nivou -1 nalaziti dva punjača za elektro automobile kapaciteta za četiri vozila.

Foto: Promo

Kako bi se vodilo računa o osobama sa posebnim potrebama, obezbeđeno je i 16 parking mesta koja im omogućavaju jednostavan pristup hotelu. Za same goste hotela i njihovu sigurnost, obezbeđen je nivo -4 na kojem su rezervisana mesta sa kontrolisanim pristupom.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA