Stanari Cetinjske ulice očajni: Povukli jedini preostali potez protiv celonoćne buke

Klubovi u Cetinjskoj i Zetskoj ulici prekoračuju propisano radno vreme i puštaju muziku preko propisanih nivoa i danju i noću

  • 14

Dva ekološka udruženja i grupa stanara Cetinjske ulice u Beogradu podneli su danas krivičnu prijavu protiv NN lica povodom višegodišnje izloženosti buci iz ugostiteljskih objekata smeštenih u toj ulici.

Da li biste bili ljubazni da i večeras koristite Vašu hilti bušilicu? Kad komšija burgija usred noći, dobije ovakvu poruku (FOTO)

Zagađenje životne sredine, nesavestan rad u službi i zlostavljanje i mučenje tri su dela koja se navode u prijavi, podnetoj Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Prijavu su podnela udruženja "Sačuvajmo Cetinjsku i Zetsku" i "Beograđani protiv noćne buke" i 10 građana. Gradska uprava i gradski menadžer obećali su da će problem buke u Cetinjskoj i Zetskoj ulici, ali i u ostalim delovima Beograda, biti rešen do kraja 2016. godine, ali građani tvde da problem ne samo da nije rešen, već je postao nepodnošljiv.

Oni navode da klubovi u Cetinjskoj i Zetskoj ulici prekoračuju propisano radno vreme i puštaju muziku preko propisanih nivoa i danju i noću, što je Komunalnoj policiji prijavljivano više od 1.000 puta.

Daljinac

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROLA

    26. januar 2018 | 07:37

    Velika je sramota da ova deca komentarisu em nigde ne rade em prave buku da ne može narod da se odmori,pa još i traže da se odsele iz svojih domova.Pitam se zašto oni ne odu ban Beograda pa neka vrište puštaju muziku do mile volje jer tada neće nikom smetati kako ne shvate da ih očevi,majke, dede izdržavaju daju džeparac a uni za uzvrat nedaju im mira po cele noći,još ih sele.

  • Br@de

    26. januar 2018 | 00:38

    Pa neka se presele... a ne, to su gospoda iz kruga dvojke, koja bi da sve stane zbog njih.

  • bojan

    26. januar 2018 | 00:34

    Uvek mogu da se presele u Grocku, a stanove da izdaju studentima. Studentima buka sigurno nece smetati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA