Kupite 14. jula limunadu i pomozite deci ulice da spremni krenu u školu

Lokali koji učestvuju u ovoj akciji biće obeleženi posterom, a njihov spisak može da se vidi na FB stranici Svratišta za decu

  • 0

Ako 14. jula kupite limunadu u jednom 20-ak prestoničkih ugostiteljskih objekata sav prihod od prodatih limunada ići će za Svratište za decu.

U pitanju je četvrta po redu akcija "Dan za limunadu za Svratište" u kojoj će prikupljena sredstva biti iskorišćena za pripremu mališana sa ulice za polazak u školu 1. septembra.

Naručite limunadu, pomozite deci, Foto-Ilustracija: Foter/Daniel Y. Go

- Ove godine imaćemo više od 250 školaraca i za sve njih ćemo pripremiti školski pribor i sve ono najneophodnije za školu baš zahvaljujući vašoj podršci i sredstvima prikupljenim u Danu za limuNADU - kažu u Centru za integraciju mladih u okviru kod posluje Svratište.

Priča jednog dečaka iz Svratišta: Mislio sam da će me razdvojiti od porodice ili odvesti daleko, a onda su me doveli u ovaj kafić (FOTO)

Lokali koji učestvuju u ovoj akciji biće obeleženi posterom, a njihov spisak može da se vidi na FB stranici Svratišta za decu, Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA