Podrška Imleka lokalnoj zajednici: Vrtić u Padinskoj Skeli dobio "Moja Kravica zabavno-edukativni park" (FOTO)

Ovom akcijom oplemenjen je prostor u kojem mališani provode najlepše dane detinjstva, sa ciljem da im boravak u vrtiću bude što interesantniji i prijatniji

  • 0

Kompanija Imlek obradovala je decu koja borave u vrtiću "Lastavica", u Padinskoj Skeli, sagradivši im edukativni paviljon za učenje na otvorenom i mini zabavni park na kojem će moći da se igraju tokom letnjih dana.

Ovom akcijom oplemenjen je prostor u kojem mališani provode najlepše dane detinjstva, sa ciljem da im boravak u vrtiću bude što interesantniji i prijatniji. Prilikom otvaranja novoizgrađenog igrališta, mališani su uživali u omiljenim ukusima Moja Kravica čokoladnog mleka sa ukusom jagode i Moja Kravica Junior mleka.

Foto: Promo

- Naša kompanija kroz brojna ulaganja predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života, zbog čega smo ovog puta odlučili da doniramo neophodni mobilijar za igru dece vrtiću "Lastavica" u Padinskoj Skeli. Imajući u vidu da se u blizini nalazi sedište kompanije, kao i naš najveći proizvodni pogon, veliki broj dece naših zaposlenih pohađa upravo ovu ustanovu. Nastavićemo da i u budućnosti, kao i do sada, realizujemo akcije sličnog karaktera, koje su prvenstveno usmerene na obezbeđivanje bezbrižnog detinjstva i zdravlja mališana - istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA