Direktor instituta "Dedinje" zbog brze hrane najavio štrajk glađu ako se ne ispuni tačno određen uslov

Bojić je rekao da je Institut "Dedinje" podneo zahtev za rušenje bistroa "Biblioteka" koji, kako je navedeno, ima privremenu dozvolu za rad do privođenja građevisnkog zemljišta nameni, u ovom slučaju izgradnji pomenutog instituta

  • 4

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, Milovan Bojić izjavio je danas da će stupiti u štrajk glađu ako se sa zemljišta na kojem je predviđena izgradnja Instituta "Dedinje 2" ne ukloni nelegalni objekat brze hrane zbog kojeg se, kako je izjavio za Tanjug, odlaže početak izgradnje te ustanove.

Bojić je rekao da je Institut "Dedinje" podneo zahtev za rušenje bistroa "Biblioteka" koji, kako je navedeno, ima privremenu dozvolu za rad do privođenja građevinskog zemljišta nameni, u ovom slučaju izgradnji pomenutog instituta.

On tvrdi da je "sa papirima sve bilo "čisto" kada je došao na čelo Institita, 30. novembra prošle godine, ali je, kaže, u međuvremenu "volšebno" uknjižen bistro na parceli na kojoj je imao privremenu dozvolu za rad; Foto: Google Street View

- Našem zahtevu se do sada nije pridružio gradski pravobranilac. Ukoliko 5. avgusta ne bude srušen objekat, stupiću u štrajk glađu - kazao je Bojić za TV Pink.

On tvrdi da je "sa papirima sve bilo "čisto" kada je došao na čelo Institita, 30. novembra prošle godine, ali je, kaže, u međuvremenu "volšebno" uknjižen bistro na parceli na kojoj je imao privremenu dozvolu za rad.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    23. jul 2018 | 16:54

    Da Bog sacuva,gde mi to zivimo!?Da pravobranilac,stiti ,,mafijaski,,privremeni objekat!?Da zdravstvena ustanova,,Dedinje2"pocne da se gradi,kao cuvar naseg zdravlja!!A,da Tu se baskari neki , mocnik, ,umrezen sa pogresnim osobljem drzavne sluzbe!!Dali je to moguce da cuveni svetski strucnjak profesor Bojic,da gladuje i stavlja na kocku svoj zivot,zbog umrezenenih mafijasa!?Hitno,Vrh Drzave,da reauguje,pirusi tu stracaru i postavi temelj zdravlja svih nas!!!!!!!

  • Ja64

    23. jul 2018 | 19:14

    Rusite tu birtiju u bolnickom krugu.........sredili su papire naprasno preko veze i sad ocekuju obestecenje.To je kafana..

  • Radovan III

    23. jul 2018 | 18:34

    Hajmo fantovke NA gotovs! Alo, pa ljudi imaju papire, pa ne ide to TAKO. Pa imamo LI mi institucije sistema,ZNA se valjda red radnj? MOZDA je vlasnik, ugledi clan "biblioteke"? Biblioteke, KOJA slucajnost, da LI?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA