Bahatog kamiondžiju mrzelo da se pravilno okrene na Novom Beogradu, pa dao gas u prometnoj ulici (VIDEO)

U našu redakciju stigao je snimak koji je nastao na beogradskim ulicama, a na njemu se vidi kamion koji čeka da se uključi u traku sa mesta sa kog to nije dozvoljeno

  • 1

Gužve su svuda po gradu, ali to nije razlog da se lenjost vozača i njihova želja za prekraćivanjem puta dovede na nivo koji bi mogao da ugrozi nečiju bezbednost.

Naša redakcija dobila je snimak koji je nastao na Novom Beogradu, a na njemu se vidi kamion koji čeka da se uključi u traku sa mesta sa kog to nije dozvoljeno.

Bahati taksista pravi nekoliko prekršaja i ugrožava bezbednost saobraćaja, samo zato jer ga mrzi da se regularno okrene (VIDEO)

Pretpostavljamo da je vozača mrzelo da napravi ceo krug i pravilno skrene, nego je to učinio van propisa.

Strašno bi bilo da je to uradilo bilo koje vozilo, ali težinu celoj priči dodaje to što se kamion od nekoliko metara sprema da uđe u traku u kojoj se kreću mali automobili.

Nadamo se da ovaj vozač nije pravio više ovakve prekršaje, jer je njima ozbiljno mogao da dovede u pitanje i svoju i tuđu bezbednost.

Video kamiona na nedozvoljenom mestu pogledajte na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA