Završnica kulturnog programa "Voždovačke letnje večeri"

Raznovrstan program za decu i odrasle i ovog poslednjeg avgustovskog vikenda očekuje sve koji budu posetili Voždovački centar „Šumice“

  • 2
Foto: Promo

Završni program manifestacije „Voždovačke letnje večeri”:

- Petak, 24. avgusta u 19 časova predstava za decu „Čarolija na kraju predstave” u izvođenju pozorišta „Kofer Teatar”, od 21 čas za starije sugrađane „Zdravko Čolić - TRIBJUT”. Petar Jojić najbolji interpretator pesama Zdravka Čolića sa specijalnim gostima. Petar Jojić je bio pobednik Zvezdarijade, a imao je zapažen uspeh i kao učesnik prvog našeg Iks faktora, kada je u originalnom izvođenju maestralno pevao pesme Zdravka Čolića.

- Subota, 25. avgusta u 19 časova predstava za decu „Aska i vuk”, od 20:15 časova predstava za odrasle „Siroti mali hrčki” (komedija), u izvođenju „Teatra 13”. Satira Gordana Mihića „Siroti mali hrčki” je snimljena prvi put 1973. godine. Od 21 čas za starije sugrađane rok koncert Olivere Dragićević „Skvo” sa prijateljima (specijalni gosti neke od legendi rok muzike). Olivera Dragićević „Skvo” je rok kantautorka i jedna od prvih žena koja se pojavila na domaćoj rok sceni. Pored pisanja tekstova svira bas, akustičnu i električnu gitaru, peva i komponuje. Do sada je objavila dva autorska albuma uz gostovanje najvećih legenda rok muzike, kao što su Bora Đorđević, braća Jelić iz JU grupe, Radomir Mihailović Točak i mnogi drugi.

- Nedelja, 26. avgusta u 19 časova predstava za decu -„Peđolino šou”, od 21 čas Književni klub „Skadarlijska Boemija” predstavlja „Zvižduk u osam” (poezija, muzika, satira).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olis

    22. avgust 2018 | 14:18

    Kad počinju Dedinjske, to će biti spektakularano !

  • BASA

    22. avgust 2018 | 14:28

    Da li ce nam to pomoci da vratimo " bioskop Vozdovac , Vozdovcanima ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA