≫ 

Krv prštala na sve strane ispred škole: Tinejdžer izboden na Novom Beogradu zbog devojke

Incident se dogodio u parku između ulica Pariske komune i Otona Župančiča

  • 2

Sedamnaestogodišnji tinejdžer izboden je juče oko 14 časova u parku kod Srednje turističke škole na Novom Beogradu i sve to zbog svađe oko devojke!

- Momak od oko 17 godina je sa ubodnim ranama po rukama i nogama prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj - rekli su iz Hitne pomoći.

Strašan prizor u Zaplanjskoj: Baka vodila unuka u školu, pa je pokosio automobil

Kako se nezvanično saznaje, incidentu koji se dogodio u parku između ulica Pariske komune i Otona Župančiča prethodila je svađa, a potom i nasilje zbog devojke. Kako pričaju komšije iz obližnjih zgrada, primetili su grupu momaka, ali nisu znali da se radi o učenicima, jer su im, kako kažu, izgledali starije.

Zaposleni u Turističkoj školi prvi su uočili da se nešto dešava kada su videli povređenog mladića kako krvari i odmah su pozvali nadležne.

- Psiholog je prvi primetio da je dete povređeno u parku i istog trenutka smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Odmah sam proverio, nije u pitanju naš đak, a kako se sve desilo u međusmeni, naših učenika nije bilo u blizini - rekao je za direktor Turističke škole Dragutin Miličić.

Prolaznici koji su se na ulici zatekli u trenutku kada je mladić krvario kažu da je Hitna pomoć brzo stigla na lice mesta.

Foto: Marko Jovanović

- Sve se odigralo brzo, ja sam se zatekao u prolazu kada su oni već pristigli. Dete je mnogo iskrvarilo, na sve strane je bilo krvi, ali su ga brzo odvezli i ne znamo šta se dalje desilo - ispričao je jedan od prolaznika.

Kako pričaju u ovom novobeogradskom kraju, mladići su se sukobili zbog devojke, a nakon žustre svađe, jedan od aktera potegao je nož i maloletnom učeniku Grafičke škole naneo povrede.

Policijska istraga koja je u toku otkriće širu pozadinu ovog nemilog događaja.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован Ктћ

    11. septembar 2018 | 22:27

    Шта се ово догађа? Ми, старије генерације, са толико година, нисмо знали за оволике бруталности. Да ли је било друго време, васпитање, друштво или недостатак друштвених мрежа или нешто друго, али оволика количина агресије је забрињавајућа. Малолетнике наш закон исувише штити па је и то један од разлога што је оваквих случајева све више.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA