≫ 

Bahati vozač u Železniku udario pešaka na zebri. Kada je povređeni pozvao "192", vinovnik brže-bolje ušao u "punta" i pobegao

Nesreća se dogodila oko 19 sati

  • 12

Jedan pešak povređen je večeras u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 19 sati dogodila u Ulici Lole Ribara u Železniku, a nesreću je izazvao vozač koji se nije zaustavio na pešačkom prelazu. Nakon kraće rasprave sa povređenim bahati vozač pobegao je sa mesta nesreće.

Kada ostanete zarobljeni na ostrvcetu između dva semafora, da li čekate ili pretrčavate na crveno?

Kako saznajemo, povređeni pešak je krenuo u prodavnicu i hteo je da pređe ulicu na pešačkom prelazu. Vozač "fiat punta" se, međutim, nije zaustavio, a pešak je pokušao da se povuče. Na nesreću, automobil ga je udario u desnu ruku i polomio ju je.

Foto: Čitalac Telegrafa

Vozač je, kako saznajemo sa lica mesta, u vidno alkoholisanom stanju počeo da se sili na čoveka koji je sedeo i kukao od bola.

Povređeni ga je upitao da li je video da je tu pešački prelaz, a on je samo rekao "Kakav crni pešački". Kada je čovek pozvao policiju, vozač je pobegao sa lica mesta i policija traga za njim.

Hitna pomoć je čoveka sa slomljenom rukom prevezla u bolnicu.

Olujčina je bila toliko jaka da je odnela ženu saobraćajca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA