Javite se na konkurs i dobićete 40 kokošaka i jednog petla: Ko bi da radi, može i da zaradi

Svaki korisnik podsticajnih sredstava dobiće 40 kokošaka i četiri petla rase gološijan

  • 1

Grad Užice i Regionalna razvojna agencija "Zlatibor" raspisali su konkurs za subvencionisanje uzgoja živine u toku 2017. godine. Sredstva su namenjena za tov živine kroz subvencionisanje nabavke kokošaka i petlova rase gološijan, saopšteno je na sajtu grada.

Milan uzgaja japanske prepelice! Za SAMO JEDAN DAN zaradi prosečnu srpsku platu (VIDEO)

Svaki korisnik podsticajnih sredstava dobiće 40 kokošaka i četiri petla ove rase.

Korisnik podsticajnih sredstava je dužan da obezbedi sopstveno kofinansiranje u iznosu od 10 odsto od vrednosti ukupne investicije sa PDV-om. Sredstva se dodeljuju na osnovu redosleda podnetih prijava, a do utroška raspoloživih sredstava, prenosi "Glas zapadne Srbije".

Podnosilac prijave treba da dostavi popunjen obrazac prijave i potrebnu dokumentaciju lično u pisarnicu Gradske uprave grada Užica, kancelarija br. 12, na adresi Dimitrija Tucovića 52, 31000 Užice, najkasnije do petka 28. jula 2017. godine do 14 časova.

Prijave je potrebno dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti živinarstva za 2017. godinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA