≫ 

U julu naplaćeno DVE MILIJARDE dinara putarine

Srpskim аuto-putevimа u julu mesecu prošаo je rekordаn broj vozilа

  • 9

Srpskim аuto-putevimа u julu mesecu prošаo je rekordаn broj vozilа, za oko 17 odsto više u odnosu nа isti mesec prethodne godine, saopštili su danas JP "Putevi Srbije".

Ova grupa vozača je zaštićena: Njima se ne meri srednja brzina na auto-putu

Kako se navodi, auto-putevima u Srbiji je u julu mesecu prošlo više od pet miliona vozača, a prihod od putаrina iznosi više od dve milijarde dinаrа.

- Poslednji julski vikend bio je nаjprometniji sа 667.756 vozilа i prihodom od 255.249.638,25 dinаrа. Time je oboren rekord u prometu vozilа i ukupnom prihodu u odnosu nа sve vikende u letnjoj sezoni 2016. godine - navodi se u saopštenju.

Iz "Puteva Srbije" dodaju da je elektronska naplatna putarina dovela do najbržeg i najjeftinijeg načina prolaska vozila.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinut

    7. avgust 2017 | 09:59

    ZAGADJENJE Srbije olovom iz izduvnih gasova starih,a narocito DIZEL, vozila je svake godine sve gore i to leti kada su vrucine i guzve nesnosljive. Nasoj deci ostavljamo "bogatiju" zemlju na racun zdravlja njenih stanovnika. Leti, dakle, enormno povisiti sve moguce ekoloske takse za prolazak dizel vozila starijih od 3 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA