VAŽNO UPOZORENJE: Ne primaju "viza" kartice u prodavnicama!

Pokušavamo da ustanovimo gde je tačno nastao problem, kako bismo ga rešili u najkraćem mogućem roku

  • 1

U pojedinim prodavnicama, vlasnici "Viza" kartice neće moći da koriste ovaj plastični novac, a razlog za to je problem u saobraćaju na POS terminalima. Istovremeno, banke ovih dana rade i na uvođenju novog naprednijeg tehničkog sistema za sve kartice.

SRBI POBEDILI BANKU, RASKRINKALI PREVARU: Ako ste uzeli kredit, dobićete nekoliko hiljada evra nazad!

Vladimir Đorđević, generalni direktor Visa za Jugoistočnu Evroipu rekao je danas popodne da problem postoji, da je ograničenog dejstva.

- Pokušavamo da ustanovimo gde je tačno nastao problem, kako bismo ga rešili u najkraćem mogućem roku - rekao je Đorđević tokom "SerbiaCashless" foruma.

Umesto "Vizom" u trgovinama kako naglašavaju prihvataju gotovinu, "Masterkard", "Maestro", "Dinu"...

Klijenti pojedinih banaka takođe dobili su ovih dana obaveštenje da u želji da unaprede kvalitet usluge i pruži efikasniji servis, banke će raditi na tehničkom unapređenju sistema u domenu platnih kartica.

- To će prouzrokovati da u narednom periodu pojedine usluge privremeno ne budu dostupne. Od petka pa do 6. novembra neće biti moguće ni preuzimanje kartice, a od 31. oktobra do 3. novembra uvid u promet i stanje po kreditnim karticama neće biti dostupno, kao ni mogućnost uplate novca na karticu - kažu u bankama.

Takođe, od 31. 10. do 3. 11. 2017. uvid u promet i stanje po kreditnim karticama neće biti dostupno, kao ni mogućnost uplate novca na karticu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA