Lakši tranzit preko pariskog aerodroma za putnike iz Srbije

Putnici iz Srbije, koji pauzu između letova provode u francuskoj vazdušnoj luci, moći će jednostavnije i brže da presednu i tako skrate vreme putovanja

  • 0

Francuski avio-prevoznik "Er Frans" i pariski aerodrom "Šarl de Gol" omogućili su putnicima iz Srbije, koji pauzu između letova provode u francuskoj vazdušnoj luci, da jednostavnije i brže presednu i tako skrate vreme putovanja.

Potpuni haos na aerodromima širom sveta: Putnici satima stoje u redovima i propuštaju avione, sistemi za čekiranje otkazali! (FOTO)

Lažna dojava evakuisala putnike iz aviona u Parizu: Psi pretražili letelicu nisu ništa pronašli

Zahvaljujući unapređenju specijalizovane tranzitne zone, takozvanog haba, putnicima sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" koji pauzu između letova provode na aerodromu u Parizu, olakšano je dnevno povezivanje na više od 1.000 letova, saopštili su predstavnici "Er Fransa”.

Putnicima sa beogradskog aerodroma je ova tranzitna zona dostupna uz pomoć redovnih letova na liniji Beograd-Pariz, a pojednostavljene procedure, mogućnost samostalnog štampanja karata, automatsko pakovanje prtljaga i veze koje skraćuju vreme putovanja, samo su neke od poboljšanih "Er Fransovih" usluga.

U tranzitu, preko aerodroma "Šarl de Gol", avio-kompanija "Er Frans" godišnje preveze 40 miliona putnika i više od 100.000 kofera dnevno.

Redovni letovi na liniji Beograd-Pariz svakodnevno su dostupni putnicima sa aerodroma "Nikola Tesla”, a preko "Er Fransa" sa aerodroma "Šarl de Gol" moguće je dalje otputovati do više od 110 destinacija širom sveta.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA