U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu – povoljniji televizori zahvaljujući saradnji UniCredit Banke i Tehnomanije

Vaš dom je mesto gde možete da napravite najbolju atmosferu i sa neskrivenim emocijama proživite svaki gol i svaku dobru odbranu

  • 0
Foto: Promo

Približava nam se Svetsko prvenstvo u fudbalu i verujemo da ste već polako počeli da okupljate ekipu sa kojom ćete ispratiti najveću sportsku smotru ovoga leta. Vaš dom je mesto gde možete da napravite najbolju atmosferu i sa neskrivenim emocijama proživite svaki gol i svaku dobru odbranu.

UniCredit Banka je, sa željom da ponude koje kreira budu u toku sa svim aktuelnim dešavanjima i da podrži važne trenutke, zahvaljujući saradnji sa partnerom, kompanijom Tehnomanija, obezbedila posebne cene u njihovoj maloprodajnoj mreži. Naime, svi korisnici debitnih i kreditnih kartica UniCredit Banke prilikom kupovine određenih modela Samsung, LG, Vox i Fox televizora i BENQ projektora mogu da ostvare uštedu i do 23.000 dinara. Pored toga, fizička lica, korisnici kreditnih kartica, pored niže cene imaju i dodatnu pogodnost, a to je mogućnost podele transakcije na 3,6 ili 12 rata, bez kamate.

Više informacija se nalazi na zvaničnoj internet prezentaciji banke UniCreditBanke.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA