≫ 

Potresna oproštajna poruka oca Irene, devojke iz Velike Plane koja je poginula sinoć kod Budve (FOTO)

Irenin otac je nakon tragedije koja se dogodila okačio njenu fotografiju na svom Fejsbuk profilu, uz potresne reči koje cepaju srce

  • 42

Državljani Srbije Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između plaža Trsteno i Ploče kod Budve, potvrđeno je iz policije.  Do nesreće je došlo, kako pišu crnogorski mediji, kada je automobil marke Golf zaobilazio kolonu vozila i udario direktno u Veljka i Irenu.

Veljko, falićeš pri svakom sledećem koraku: Ovo je mladić koji je sa Irenom poginuo na motoru kod Budve (FOTO)

Veljko i Irena iz Velike Plane poginuli na motoru u sudaru kod Budve (FOTOGRAFIJA S LICA MESTA)

Oni su bili na motoru koji se sudario sa putničkim vozilom, navela je policija. Mladić i devojka su iz Velike Plane. Istraga će utvrditi uzrok nesreće.

Irenin otac je nakon tragedije koja se dogodila okačio njenu fotografiju na svom Fejsbuk profilu uz potresne reči koje cepaju srce

- Ljubavi naša, Irena, od večeras si među rajskim cvećem ... Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju - napisao je Irenin otac Momčilo Zlatković.

Brojni prijatelji ove porodice su u neverici ostavljali oproštajne poruke Ireni i upućivali saučešće neutešnoj porodici.

Ova vest je šokirala celu Veliku Planu jer je Irena bila prelepa devojka, koju su voleli svi koji su je poznavali i o njoj imaju samo reči hvale.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/j.kulas@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA