≫ 

Monstrum iz Rakovice bez trunke kajanja: Sinu nije ni sveću zapalio (FOTO)

Dvostruki ubica se u Centralnom zatvoru ponaša kao da se ništa nije dogodilo i miran je kao bubica. Dan nakon sahrane Marka je posetio njegov advokat i s njim je proveo više sati

  • 15
Ubica, Rakovica, Marko Nikolić Foto: Srpski telegraf

Monstrum Marko Nikolić (43) koji je u Centru za socijalni rad ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (39), iako je u zatvoru imao mogućnost ni sveću za dete nije zapalio.

Sahranjeni majka i dete koje je ubio monstrum u Rakovici: Kapelom odjekivali jauci i vriska, stigla Hitna pomoć (FOTO) (VIDEO)

Dvostruki ubica se u Centralnom zatvoru ponaša kao da se ništa nije dogodilo i miran je kao bubica. Dan nakon sahrane Marka je posetio njegov advokat i s njim je proveo više sati. 

Tokom razgovora sa advokatom mirno je razgovarao.

- Marko i advokat su više sati pričali i on se bukvalno ponašao kao da pije kafu sa prijateljem - rekao je sagovrnik .

Dok se Marko ponaša spokojno, njegovi roditelji ne prestaju da plaču, komšije kažu da danima ne izlaze iz stana.

- Prekjuče na dan sahrane malog Marka i Maje, glasno se čuo lelek, kroz blindirana vrata se čuo ženski glas kako rida - ispričala je jedna komšinica.

Foto: Telegraf

Markov rođeni brat je bio mnogo vezan za Mihaila i zvao je Majinu sestru da izjavi saučešće.

- On je plakao kao kiša zvog ubijenog deteta i snaje. Na sahranu nije mogao da dođe jer se plašio osvete - rekao je jedan od Majinih rođaka.

- Na sahrani je bio Markov brat od strica, uočio sam ga među prisutnima. Bio je tužan i plakao je. Malo smo popričali i on je rekao da mu je mnogo žao zbog svega što se dogodilo - dodao je Majin rođak.

Markov otac Živko kratko je rekao da mu je na dan unukove sahrane bilo veoma teško. 

- Dogodio se stravičan zločin, to je neosporno, a razloge će utvrditi nadležni, mislim na sud i lekare. Na sahranu unuka i Maje nisam otišao jer nisam toj porodici hteo da otežavam i ovako tešku situaciju - rekao je Živko Nikolić.

Daljinac baner

(Telegraf/alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA