≫ 

Jeziva odbrana monstruma Vladice Rajkovića koji je silovao i ubio malu Anđelu (3) u Vratarnici: Njegove hladne reči lede krv u žilama!

On je zapravo bio u stanju teškog pijanstva kada je silovao i ubio malu Anđelu, tako da mu je uračunljivost bila znatno smanjena - navodi se u žalbi

  • 11

Početkom aprila ove godine Viši sud u Zaječaru osudio je pravosnažnom presudom Vladicu Rajkovića (29) iz sela Vratarnica na 40 godina zatvora jer je jula prošle godine silovao i udarcima kamenjem ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović. Međutim, odbrana je od Apelacionog suda tražila da se poništi provostepena presuda i ponovo održi suđenje. U odbrani navode da se Rajković ne seća zločina jer je bio pijan.

Njega treba uštrojiti, kastrirati, pa ubiti: Baka male Anđeline ogorčena što Vladica negira ubistvo njene unuke

Monstrum bez srama: Vladica Rajković koji je krvnički silovao i ubio malu Anđeliju sad tvrdi da nije kriv za silovanje!

Presuđeno monstrumu Vladici Rajkoviću koji je ubio malu Anđelinu (3)! Evo koliko će godina trunuti u zatvoru!

"Vladica Rajković se ne seća zločina jer je bio u stanju teškog pijanstva, a ne pripit kako je navedeno u dokazima. On je sam priznao da je neposredno pre zločina kojeg se ne seća popio nekoliko litara špricera i više od pola litre rakije. Ali njemu je krv na analizu uzeta tek 14 sati nakon zločina, pa ispada da je on bio samo pripit. On je zapravo bio u stanju teškog pijanstva kada je silovao i ubio malu Anđelu, tako da mu je uračunljivost bila znatno smanjena", navodi se u žalbi, a piše "Blic".

Foto: Telegraf

Majka kojoj je Vladica Rajković ubio trogodišnju ćerkicu još jednom se zalaže da ubice dece ostanu doživotno u zatvoru.

- Treba taj monstrum da bude srećan što će uopšte živeti, jer kod nas ne postoji smrtna kazna, a to je jedino pravedno za moju Anđelu. Kako mogu da traže ponovno suđenje? Odakle im pravo da gaze po mrtvom detetu?! Sve ću učiniti da bude na robiji najviše što naš zakon dozvoljava, neću stati makar bilo 100 žalbi! Volela bih da do kraja života bude u zatvoru i da se uvede takav zakon - priča očajna majka.

I Živojin Stefanović, deka ubijene devojčice smatra da je za takvog monstruma jedina pravda - smrtna kazna.

- Kakva rakija, kakvi špriceri! Bio sam prisutan, popio je koje pivo i sokove! On uopšte nije sedeo sa ljudima, već samo sa decom i sa njima je pio sokiće! Laže da se ne seća! - ogorčen je Živojin.

Vladica je bio veseo, slikao se sa decom, i kako kaže Živojin, ka Timoku je poveo trojicu malih dečaka sa rođendana.

- Sreo ih je jedan meštanin tik do Timoka i pitao gde vodi decu, a Vladica se samo okrenuo i vratio ih na rođendan. Ubeđen sam da ih je vodio sa namerom da ih povredi ili čak udavi! Kada se vratio s dečacima, ubrzo je odveo našu Anđelu... - tvrdi Anđelin deka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA