Posle 2 meseca od ubistva Kristine Kaplanović, ubica i dalje na slobodi: Gde je nestao monstrum koji je usmrtio nesrećnu devojku

Nakon razbojništva i pucnjave, napadač je pobegao kroz obližnju šumicu i njive, istim putem kojim je i došao do pumpe

  • 17
Kristina Kaplanovic,  pištolj, razbojnik, pucanje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Facebook/Kristina Kaplanović, Telegraf

Pre tačno dva meseca ubijena je Kristina Kaplanović. Život 19-godišnjakinje prekinut je u sekundi, na njenom radnom mestu, metkom u potiljak. Ubica je posle smrtonosnog pucnja pobegao i ni posle 60 dana nije pronađen.

KRISTININ UBICA JE I DALJE NA SLOBODI: Dobro ga pogledajte. Od prvog dana ovako ide potraga za njim (FOTO)

NUDI SE NAGRADA OD 2 MILIONA DINARA za informacije o ubistvu Kristine Kaplanović na pumpi!

Iako je policija ubrzo nakon ubistva objavila foto-robot, Kristinin krvnik kao da je propao u zemlju, a smrtonosni metak ispalio je zbog 10.000 dinara u kasi. Na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

Printskrin: TV Prva

Prema onome što se vidi na foto-robotu, u pitanju je mlađi muškarac, koji ima vrlo malo kose, svetlijeg je tena, a u trenutku pljačke preko lica je imao maramu sa dve zvezde.

U policijskoj bazi podataka pregledani su svi koji odgovaraju ovakvom opisu. Iz okružnih mesta nekoliko muškaraca privedeno je na informativni razgovor.

Nakon razbojništva i pucnjave, napadač je pobegao kroz obližnju šumicu i njive, istim putem kojim je i došao do pumpe. Pištolj nije pronađen.

Foto: Telegraf

Policija je tada najavila da se nada brzom hapšenju jer je lopov verovatno iz okolnih naselja. Sumnjalo se i da je u pitanju narkoman.

Od tog trenutka prošlo je 60 dana.

Kompanija NIS, na čijoj je pumpi Kristina radila, raspisala je čak i nagradu od 2 miliona dinara za onog ko ima informaciju o ubici, ali nažalost - ni to još nije dalo rezultate.

- Građani koji mogu pomoći u rešavanju slučaja treba da se jave na telefon 064/8888811 – navodi se u zajedničkom saopštenju MUP-a i NIS-a.

Foto: Telegraf

Lišavanje života prilikom razbojništva ili krađe je jedno od najtežih krivičnih dela, za koje sledi minimalna kazna od 10 godina robije ili maksimalna, koja može da iznosi 20, 30 pa čak i 40 godina.

- Samo želim da što pre nađu ubicu moje ćerke. Svaki dan se pitamo ko je taj zlikovac koji je mogao tako nešto da uradi. I gde će mu duša? - kaže Stanislav Kaplanović, Kristinin otac i dodaje da jedva ima snage da živi.

Prema svemu što se dešavalo u poslednja dva meseca u vezi sa ovim slučajem, ovo je još jedno ubistvo koje preti da ostane nerazrešeno.

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Podsećamo, Kristina Kaplanović rođena je u Vilovima kod Nove Varoši, a zaposlila se na benzinskoj pumpi kako bi zaradila novac za studije u Beogradu. Za Kristinu stanovnici ovog mesta imaju samo reči hvale.

Pre odlaska na školovanje, stanovala je sa roditeljima i sestrom.

Početkom meseca na groblju u Vilovima kod Nove Varoši služen je četrdesetodnevni pomen. Stihovi sa spomenika rasplakali su sve:

"U ovom okrutnom svetu tvoj dragi lik nikada ne može nestati. Lepota tvoja u srcima našim zauvek će ostati. Neka te čuvaju anđeli, kraljice mila, uvek si radost i sreća bila", uklesano je u spomenik, a stihove su smislile Kristinine dve rođene sestre Marina (17) i Ivana (13), zajedno sa ocem Stanislavom (49) i majkom Stojanom (42).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA