Verica je jutros nestala u Nišu, a onda je ženu koja liči na nju pregazio voz: Majka očajna, još se nada da to nije njena ćerka (FOTO)

- Još se nadam da ta žena nije moja ćerka, ali i strepim da je to baš ona - kaže majka nestale Verice Petrović

  • 17

Stadiju i njenog supruga Milisava bacila je u očaj vest da je jutros oko 9.45 minuta na pruzi Niš – Leskovac kod niškog Kazneno popravnog zavoda poginula žena koja po opisu odgovora njihovoj ćerki.

Horor u Nišu: Voz pregazio ženu, ostala na mestu mrtva!

Zabrinuta majka kaže da je ćerku poslednji put videla pred zoru.

- Još se nadam da ta žena nije moja ćerka, ali i strepim da je to baš ona. Nemam objašnjenje zbog čega bi se ona bacila pod voz kilometrima od naše kuće kada i ovde prolazi pruga. Pitam se i kako je do tamo stigla kada je od kuće otišla bez novca, lične karte i mobilnih telefona – ovako govori Stadija Radisavljević, majka Verice Petrović (54) koja je jutros nestala iz njihovog porodičnog doma u niškom naselju Brzi Brod.

- Oko četiri sata sam je obišla jer ima problema sa štitnom žlezdom. Pitala sam je :

- Veko, ćero, kako si ? Samo nju jednu imamo pa smo se mnogo zabrinuli kad je počela da poboljeva. Kazala mi je da će otići u toalet i nastaviti da spava. Vratila sam se u krevet, ali mi nešto nije davalo mira...

Foto: Telegraf

Posle desetak minuta sam otišla do njene sobe i videla da je krevet prazan. Pored prozora su bili izređani dečiji i sto za šivaću mašinu koji su joj omogućili da se popne i iskoči napolje jer su vrata bila zaključana – priča Stadija i dodaje da je odmah istrčala na ulicu u nameri da je zaustavi.

- Nju više nisam videla ali mi je bio sumnjiv jedan automobil koji se u to doba zaustavio u našoj ulici. Palo mi je na pamet da nju čeka...

Pokušavala sam da pozovem policiju, ali u onoj panici nisam mogla da se setim broja. Zaustavila sam prvo vozilo koje se pojavilo i zamolila vozača da Veričin nestanak prijavi policiji.

Foto: Telegraf

Zabrinuti roditelji kažu i da je Verica bolovala od štitne žlezde te da im je lekar skrenuo pažnju na promene u njenom ponašanju.

- Prekjuče je otpuštena iz bolnice kada nam je lekar kazao da je "nervozna“. Međutim, kod kuće se normalno ponašala. Sinoć se igrala sa unučetom, ništa nije ukazivalo da ima mračne misli – kazala je Stadija.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević saopštio je da ima okolnosti koje navode na pretpostavku da je žrtva tragedije na pruzi osoba čiji je nestanak jutros prijavljen te da je naložena obdukcija.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA