Policija je zaustavila Somborce rutinski, kada su videli da gepek nije dobro zatvoren: Odmah su pozvali pojačanje i uhapsili vozača (FOTO)

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje

  • 1

Pripadnici policije u Novom Sadu zaplenili su više od pet kilograma marihuane i uhapsili D. M. (56) i R. M. (29) iz Sombora, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Najluđi akcioni film iz Negotina ima nastavak, i to kakav! Progovorila vlasnica laboratorije marihuane, i ima neverovatnu priču!

U automobilima koje su vozili osumnjičeni, policija je pronašla pet paketa sa ukupno 5.112 grama marihuane, torbu sa tragovima narkotika i novac za koji sumnja da je stečen prodajom droge, saopštio je danas MUP.

Foto: MUP Srbije

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje.

Foto: MUP Srbije

Kod 30. godišnjeg suvozača jednog od osumnjičenih pronađena je manja količina marihuane, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    10. avgust 2017 | 11:30

    Haha od 5 paketa gepek nije bio lepo zatvoren ma ajte pa nije to bilo 5 džaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA