Albanac zario Srbinu nož u grudi zbog tri Srpkinje, pa pobegao na Kosovo?! Novi detalji ubistva Perice Gavrilović (FOTO)

Teško ranjeni Gavrilović iskrvario je nasred ulice, dok je Almiru pomoć ukazana u jednoj od bečkih bolnica

  • 63

Perica Gavrilović (37), rodom iz Bele Crkve, ubijen je u subotu u zoru ispred svog kafića u Beču kada mu je Albanac A. S. (28), koji je bio u društvu tri Srpkinje, zabio nož u grudi! Kako kažu njegovi drugovi, Albanac je pobegao na Kosovo. 

Perica je dao kompliment devojci na ulici u Beču, pa je izboden nožem u grudi! Kobna rečenica i poslednji status na Fejsbuku (FOTO) (VIDEO)

Gavrilović je prethodno sa drugom Almirom M. (28) prigovorio tim devojkama što se druže sa sumnjivim Albancem.

A. S. je tad skočio i ubio Pericu, a teško ranio njegovog prijatelja.

Krvnik je potom pobegao i austrijska policija traga za njim. Prema nezvaničnim saznanjima, on ima srpsko državljanstvoi prebivalište u Nišu.

- Perica se već u kafiću pokačio sa tim Šiptarom oko nekog bezazlenog razloga. Svi su bili pod dejstvom alkohola, došlo je do nekog koškanja ali se sve brzo smirilo. Pred zoru, kada se žurka završila, Perica i Almir su krenuli do obližnje taksi stanice jer nisu hteli da voze pripiti. Međutim, ispred kafića je bio A. S. sa devojkama iz Srbije - navodi sagovornik "Informera".

Prema njegovim rečima, Perica i Almir, koji je takođe državljanin Srbije, zamerili su svojim zemljakinjama što izlaze sa Albancima.

- Perica je, navodno, dobacio nešto u stilu: "Devojke, pored toliko naših ljudi, vi izlazite s nekim sumnjivim Albancima." Razjareni je odmah nasrnuo na njih, potegao nož i zario ga Perici u grudi, a Almiru u stomak. Nakon toga su pobegli i taj Šiptar i Srpkinje koje su bile s njim - priča prijatelj ubijenog.

Teško ranjeni Gavrilović iskrvario je nasred ulice, dok je Almiru pomoć ukazana u jednoj od bečkih bolnica.

- Perica je bio dobar čovek, svima je pomagao. Bio je vredan mladić i nije se libio nijednog posla. Kada nije bilo posla u noćnom klubu, sam je krečio, lepio pločice... Ni on ni Almir nisu bili neke kavagadžije, ne znam da li su se u životu s nekim potukli - priča Peričin prijatelj.

Gavrilovićevi prijatelji iz Beča imaju informacije da je Albanac koji je ubio Pericu odmah posle ubistva pobegao na Kosovo.

Kako navode austrijski mediji, policija i dalje traga za ubicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA