UBIJEN VOĐA RAKOVIČKOG KLANA: Izrešetan Nebojša Stojković Stojke u Barseloni

Oni su se nalazili u automobilu kada su nepoznati napadači na njih ispalili smrtonosne hice

  • 9

Vođa "rakovičkog klana" Nebojša Stojković Stojke (49) je ubijen u pucnjavi koja se večeras dogodila u Barseloni, nezvaničnu informaciju preneli su beogradski mediji.

Svi detalji likvidacije Nika Roganovića: Sačekuša pažljivo isplanirana!

Sa njim je bio i Dejan Jusufović zvani Jusa Čupavi, koji je prema prvim informacijama teško povređen, ali za sada se ne zna pouzdano da li je i on nastradao u obračunu.

Kako domaći mediji prenose,  oni su se nalazili u automobilu kada su nepoznati napadači na njih ispalili smrtonosne hice.

U Beloj policijskoj knjizi o organizovanom kriminalu u Srbiji navedeno je da "rakovički klan" predvodi Nebojša Stojković Stojke, a da se bave trgovinom narkoticima, pljačkama, razbojništvima...

Vođa kriminalnog rakovičkog klana Nebojša Stojković Stojke, 2008. godine je preživeo napad, kada je postavljen eksploziv pod njegov automobil.

Printksin

Za njih se govorilo da su nastavak klana Zorana Uskokovića Skoleta. Prema policijskim saznanjima u tesnoj su vezi i sa crnogorskim kriminalnim ekipama.

Pripadnici klana iz Rakovice posle hapšenja u "Sablji" bili su optuženi i za dva ubistva - Miroslava Sekulića i Veselina Veska Božovića.

Februara 2006. osuđeni su na ukupno 63 godine zatvora, od toga je šest i po godina dobio Stojke. Pušten je, međutim, na slobodu do pravosnažnosti presude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA