ŽESTOKA DRAGANA IZ MLADENOVCA: Odvela otmičare do bivšeg muža, lupila mu šamarčinu i otišla! Usledio je filmski scenario

Bivša supruga je saslušana u tužilaštvu u Mladenovcu, posle čega je puštena na slobodu i protiv nje neće biti podneta krivična prijava

  • 5

Goran Ć. (35) je prošlog utorka otet zbog duga od 3.000 evra, a zbog njegove otmice uhapšena je njegova bivša žena Dragana.

Otela muškarca iz Sopota zbog 3.000 evra duga, policija je odmah uhapsila

Bivša supruga je saslušana u tužilaštvu u Mladenovcu, posle čega je puštena na slobodu i protiv nje neće biti podneta krivična prijava. Iako se sumnjalo da je Dragana bila jedan od otmičara, posle detaljnog ispitivanja u Tužilaštvu, utvrđeno je da je ona samo odvela muškarce iz Novog Sada, kojima je Goran dugovao 3.000 evra, do njega.

Navodno, Goran se nekoliko dana unazad krio od njih kod svog prijatelja u kući u Sopotu, a Dragana je jedina znala gde je. Nakon razgovora sa Novosađanima, koje zna kao Goranove prijatelje, a koji su joj kazali da Goranu žele da pokažu kuću gde će trebati da radi na građevini i na taj način isplati dug, ona ih je odvela do njega.

Nakon što su stigli do Sopota, Dragana je prišla bivšem mužu, udarila mu šamar, a ubrzo zatim se okrenula i otišla.

Novosađani su zatim Gorana strpali u kola i odvezli ga do Petrovaradina, da bi ga nekoliko sati kasnije vratili za Beograd. Sumnja se da su na tom putu Goranu udarili nekoliko šamara.

Za dvojicom Novosađana se i dalje traga. Oni su od ranije poznati policiji zbog različitih krivičnih dela, među kojima je i nasilničko ponašanje. Pre nekoliko godina oni su zajedno sa Goranom izdržavali zatvorsku kaznu u Mađarskoj, gde su ga zapravo i upoznali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    30. avgust 2017 | 17:03

    cist dokazd da tuzilastvo u srbiji primenjuje zakon kako kome odgovara. coveku kada udaris samar, zato po zakonu sleduje krivicna prijava, a kamoli pomoci otmicarima da nekoga otmu.....stvarno zalosno.....jos jedan od dokaza da za zene obicno ne vazi zakon.

  • gaga

    30. avgust 2017 | 19:22

    zena mu udarila samar i nikom nista.sta bi bilo da je bilo kontra?valjda je zakon za sve isti.

  • Dejan

    30. avgust 2017 | 16:34

    Prava su to prijateljstva iz zatvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA