Predrag je ubio čoveka, a telo sakrio u napušteni bunar, pa preko njega bacio cement i kreč. Sada mu je ukinuta presuda!

Izašao je iz prostorije u kojoj su prethodno sedeli i otišao u letlju kuhinju, pa ga karabinom upucao kroz prozor

  • 1

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu kojom je Predrag Stefanović iz sela Udovice bio osuđen na 18 i po godina zatvora i 100.000 dinara zbog ubistva Ž.J. kome je dugovao novac i naložio da mu se ponovi suđenje.

STRAHOTA KOD SMEDEREVA: Leš danima trune u bunaru!

Stefanoviću je međutim odlukom Apelacionog suda produžen pritvor do daljeg.

Odlukom Apelacionog suda, ukinuta je prvostepena presuda Višeg suda u Smederevu iz aprila ove godije kojom je Stefanović bio osuđen zbog krivičnih dela teško ubistvo i neovlašceno držanje oružja, a naslednici Ž.J. upućeni da imovinsko – pravne zahteve ostvaruju u parnici.

Za Apelacioni sud je sporan zaključak smederevskog suda da je Stefanović osuđen zbog ubistva iz koristoljublja kao i njegova uračunsljivost u trenutku izvršenja dela.

Stefanović se tereti da je nakon kraće svađe i prepirke u vezi sa novčanim dugom prema Ž.J, izašao iz prostorije u kojoj su prethodno sedeli i otišao u letlju kuhinju pa ga karabinom upucao kroz prozor.

Potom je telo Ž.J. stavio na traktorsku prikolicu, uvio u plastičnu mušemu i traktorom odvezao u mesto Orešac, gde je telo bacio u napušteni bunar, a preko tela bacio više papirnih džakova sa cementom, kao i nekoliko džakova negašenog kreča.

Krvavu garderobu ubijenog je bacio na smetlište i spalio, a cev karabina iz kojeg je pucao namazao uljem za oružje i karabin sakrio, dok je potom u cilju prikrivanja ostalih tragova, auto Ž.J. spalio na jednoj njivi u ataru sela Dubona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • steva

    5. septembar 2017 | 05:13

    bas se naradio.monstrum ubio coveka treba dozivotno ga osufiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA