≫ 

Leš devojke pronađen u centru Beograda: Bez jedne patike, u pocepanim helankama, i sa povredama po telu. Njena smrt je misterija!

Milena je rodom iz sela nadomak Kruševca, a njena smrt obavijena je misterijom

  • 10

Telo Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je telo nesrećne devojke pronađeno.

Svekar ubio Srpkinju u Austriji: Rešila da napusti muža švalera, ali je njegov otac njoj presudio

Kako Alo piše, imala je helanke iscepane između nogu, i brojne povrede i ogrebotine po telu. Đokićeva je uočena 21. avgusta u ranim jutarnjim satima, a prema rečima izvora bliskog istrazi, prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je devojka najverovatnije skočila sa terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba, obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije. Naređena je obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

- Pronađena je u ležećem položaju. Devojka je imala raširene noge sa pocepanim helankama između ekstremiteta i prerezan vrat - rekao je izvor za Alo.

Milena Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađena nedaleko od nje.

Stanovala je na šestom spratu zgrade u ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

Policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija, koja je prilično šokirala stanare zgrade.

Kako Telegraf saznaje, reč je o samoubistvu - devojka je iz za sada nepoznatih razloga skočila sa terase.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NELE

    5. septembar 2017 | 08:58

    Totalno opasan grad za zivot stalno tuce i mrtvih kao da se nalazi na divljem zapadu nemojte vise pisati da smo sigurna drzava jer kod nas se mnoge misteriozna ubistva desila zadnjih godina drzava mora ozbiljno da se pozabavi ovim problemom.

  • Taša

    5. septembar 2017 | 09:22

    Ograniceno delovanje rada policije,smanjenje radnih mesta istih, kao i primanje u redove policije nesposobne i bahate ljude koji rade na osnovu mita jer su im smanjene plate dovodi do njihovog nerada ili nemoci,sudstvo u nikakvom stanju pa i kad policija odradi svoje oni pustaju odpad nazad na ulicu dovodi do haosa u nasoj lepoj Srbiji...

  • Miki

    5. septembar 2017 | 09:15

    Mozda je sama prerezala vrat i pocepala helanke izmegu noge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA