Zbog monstruoznog ubistva dobio 20 godina robije: Presudio komšiji, pa se sakrio na tavan kuće. Policiji se pravdao suludim rečima!

Stanišić je ispred svoje kuće, kada se njegov komšija vraćao iz prodavnice, istrčao i u njega ispalio nekoliko hitaca i vatrenog oružja i ubio ga na licu mesta

  • 2

Zbog ubistva Milana Predića (66), koje se desilo u  selu Vidrovac u Negotinu prošlog januara, Apelacioni sud osudio je na 20 godina zavora Dragana Stanišića (48).

MILOVAN PREDIĆ UBIJEN PORED OSNOVNE ŠKOLE: Nezapamćen zločin potresao Srbiju! (FOTO)

Stanišić je ispred svoje kuće, kada se njegov komšija vraćao iz prodavnice, istrčao i u njega ispalio nekoliko hitaca i vatrenog oružja i ubio ga na licu mesta.

Nakon zločina, ubica se sakrio na tavanu svoje kuće, gde ga je policija, nakon izvesnog vremena, i pronašla.

Stanišić je priznao ubistvo komšije i rekao da je to uradio jer je, kako je sumnjao, Predić silovao njegovu suprugu.

Apelacioni sud je zbog ubistva Stanišića osudio na 17, a zbog nelegalnog držanja oružja na još pet godina zatvora. Zbog ta dva dela, njemu je, pravosnažno, određena jedinstvena kazna od 20 godina robije.

(R. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.J

    6. septembar 2017 | 18:14

    Zasto zena nije prijavila silovanje? On je sumnjao, cak nije ni dokazano da ju je zaista silovao. Najbolje da ga nagrade. Mozda ga zena prevarila sa tim komsijom, pa izmislio razlog da ga ubije.

  • PaJa

    6. septembar 2017 | 16:31

    Kako vas nije sramota da osudite čoveka toliko?! Čovek je osvetio svoju ženu i branio čast nje i svoje porodice, a sud ništa manje nego 20 godina! Zbog ovoga mogli ste ga i uslovno osuditi, a ne tako kako ste to uradili! Znači po vama izvršioci teških, pa i lakih krivičnih dela ne treba da odgovaraju za ono šta su učinili!? Zbog toga što vi shvatate pravdu na ovakav način niko neće odgovarati za bilo šta što učine drugom. Samo napred ljudi, tako se daje primer drugima šta sve možeš da uradiš, a da ne odgovaraš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA