Ucenjivao devojčicu da ima seks sa njim, ako želi da bude sa njegovim sinom: Dolijao pedofil Miodrag iz Lazarevca

Ubeđivao je da mora da se opusti i da neće mnogo da je boli, ali je devojčica vrisnula i do odnosa nije došlo

  • 9

Miodrag Đorđević (48) iz Lazarevca osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na pet i po godina zatvora zbog toga što je obljubio maloletnu L. M., inače drugaricu svog sina.

O ovom užasu bruji ceo Negotin! Muškarac (38) devojčici od 14 godina napravio dete, koje ona želi da rodi

Kako je sud utvrdio, Đorđević je iskorišćavao što je tada trinaestogodišnja devojčica bila ćerka njegovih prijatelja, kao i to što je bila zaljubljena u njegovog sina.

- Utvrđeno je da je od septembra do 27. decembra 2015. više puta u kolima, kao i u svom stanu dodirivao L. M. po grudima i genitalijama. Jednom prilikom ju je odveo u svoj stan, skinuo svoj donji veš, počeo da je ljubi, a zatim legao preko nje.

- Ubeđivao je da mora da se opusti i da neće mnogo da je boli, ali je devojčica vrisnula i do odnosa nije došlo. Inače, trinaestogodišnju devojčicu je ubeđivao da, ukoliko želi da bude s njegovim sinom, prethodno mora da bude i s njim - utvrđeno je tokom sudskog postupka.

Kao olakšavajuću okolnost, sud je Đorđeviću uzeo to što je porodični čovek i što je priznao delo i pokajao se, dok je otežavajuća okolnost što je ranije osuđivan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    20. septembar 2017 | 21:21

    Pa zar i za takve ima olakšavajuća okolnost

  • Zivojin

    20. septembar 2017 | 20:44

    Strasno kakvi su neki ljudi postali.Nema stida i srama.Moral na uzasno losem nivou...Ubedjen sam da je blizu kraj ovog sveta kad vidim i ove zemljotrese i uragane svaki dan.Sve je gore.Jos samo fali neki nuklearni sukob.

  • auuu

    20. septembar 2017 | 20:02

    Olaksavajuca okolnost sto je porodicni covek? Ovo nema nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA