Dan nakon pucnjave na Dorćolu: Konobarica Jelena otkrila šta se dogodilo kobne noći između gazde, naoružanog nasilnika i policajca (FOTO)

Sinoćni obračun se dogodio nakon žestoke svađe koja mu je prethodila

  • 39

Samo dan nakon što se ispred konobe Akustik na Dorćolu dogodila pucnjava, u kojoj je policajac u civilu usmrtio Luku M. (30) koji je upao u lokal i pištoljem pretio da će pobiti sve prisutne, stvari se odvijaju normalno. Lokal radi, a u toku je proslava dečijeg rođendana.

Bio sam u kafani na Dorćolu kad je hrabri i prisebni policajac pucao u nasilnika: Ovo je prava istina o sukobu!

Gazda Jakša Š. (33) kojeg je Luka upucao u rame nalazi se u Urgentnom centru i njegovo stanje je stabilno, potvrdila je za Telegraf konobarica Jelena P.

- Gazda je dobro i njegovo stanje je stabilno. Za njega mi zaposleni imamo samo reči hvale. On je hteo da zaštiti i nas i goste, to je uradio i sinoć, a nažalost se sve završilo tako kako se završilo - izjavila je Jelena P.

Prema njenim rečima, sličnih problema u konobi na Dorćolu do sada nije bilo.

- Gost je počeo da pravi problem. To nikada nismo imali u kafani. Izveli su ga napolje, udaljili su ga, ali on nije hteo da ode - istakla je Jelena P, dodajući da ubijeni Luka M. do sada nikada nije dolazio u konobu Akustik.

Foto: Telegraf

Podsetimo, pucnjava se dogodila noćas u 02.11 sati na Dorćolu, u ulici Cara Dušana kod broja 13, a od rana zadobijenih vatrenim oružjem preminuo je Luka M. (30). Obračun se dogodio nakon žestoke svađe koja mu je prethodila.

Foto: Telegraf

Nezvanično, Luka M. je nakon kraće prepirke zapretio prisutnim gostima i osoblju da će ih "sve pobiti", da bi ga obezbeđenje izbacilo. Međutim, on se ubrzo vratio, pucao u vlasnika konobe Jakšu Š. (33) i ranio ga u levo rame.

Foto: Telegraf

Pucnjavu je okončao policajac koji je sinoć bio van dužnosti, koji je ispalio nekoliko hitaca u Luku M, upotrebivši oružje u skladu sa zakonom.

Pročitajte još i:

Detalji pucnjave u centru Beograda: Mladić upao u kafanu, pretio da će sve ubiti, pa pucao u vlasnika. A onda ga je ubio policajac!

Pucnjava na Dorćolu: Jedan mladić ubijen, drugi prebačen u Urgentni!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    24. septembar 2017 | 18:59

    Konoba je sjajna kafana. Tamo ne moze da vam se dogodi da vas neko pogleda popreko. Uvek sjajni ljudi, sjajna atmosfera, bas sam se sokirao kada sam procitao ovo. Mator konj od 30 godina pravi haos, neverovatno

  • Boki

    24. septembar 2017 | 19:41

    Bravo za policajca.Nagraditi ga.

  • Spartak

    24. septembar 2017 | 20:31

    Bravo milicija!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA